Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim aklıma hamilelikten başka bişey gelmiyor canım yaa...doktora ne zaman gideceksin

aslında hamile değilsem agustosun başında ista gelicem o zaman kendi dr uma gitmek istiyorumm...ama böyle agrım falan devam ederse eşim geldiği an gidicem ama buraya güvenemiyorumm..

aslında hamile değilsem agustosun başında ista gelicem o zaman kendi dr uma gitmek istiyorumm...ama böyle agrım falan devam ederse eşim geldiği an gidicem ama buraya güvenemiyorumm..

güvenmemekte haklısın canım,ama tuhaf bi durum,belirsizlik insanı daha da yoruyor..özel yazıhanesi olan doktor yok mu canım,özeline gidersen ii bakarlar belki

güvenmemekte haklısın canım,ama tuhaf bi durum,belirsizlik insanı daha da yoruyor..özel yazıhanesi olan doktor yok mu canım,özeline gidersen ii bakarlar belki

araştırmalarıma göre yok cnm neden dersen her hastane çok sık dr değiştiriyor..her gittiğinde farklı bir dr bulabiliyorsunn..

bencede çok fazla oyalanma canım, tekrar gebelik testi yaptırdınmı?

hayır canım tekrardan yaptırmadım 5 gün gecince yapmıstım şuan 15 gün gectii..
ama bel ve kasık agrısından uyuyamadım adet olacakmışım gibi agrıyor daha hiç yatmadımm..

herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
ozpar tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah ama ben çift çizgiyi görünce demiştim zaten kesin hamilesin diye

ama bel ve kasık agrısından uyuyamadım adet olacakmışım gibi agrıyor daha hiç yatmadımm..

bi daha test yaptır bence, eğer hamile değilsen ona göre bi yol izlersin.

kan testini yaptırabileceğin farklı bir merkez var mı?

bi daha test yaptır bence, eğer hamile değilsen ona göre bi yol izlersin.

canım geç döllenme olmadıysa hamile değilimdir ki içime de dogmuyor zatenn..bakalım bir eşim gelsin de ona göre davranıcam ama sabah akşam dua ediyorum adet olayım diye çatlayacam yoksaa..

günaydın canım seni tebrik ettim ama görmedin galiba neyse yeniden tebrik edeyim hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

şimdi gördüm canım..

herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
ozpar tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah ama ben çift çizgiyi görünce demiştim zaten kesin hamilesin diye

amin canım benim,senin içinde öyle olur inşallah..çift çizgi beni tatmin etmedi işte,sonucu gördüm rahatladım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…