benim aklıma hamilelikten başka bişey gelmiyor canım yaa...doktora ne zaman gideceksin
aslında hamile değilsem agustosun başında ista gelicem o zaman kendi dr uma gitmek istiyorumm...ama böyle agrım falan devam ederse eşim geldiği an gidicem ama buraya güvenemiyorumm..
güvenmemekte haklısın canım,ama tuhaf bi durum,belirsizlik insanı daha da yoruyor..özel yazıhanesi olan doktor yok mu canım,özeline gidersen ii bakarlar belki
bencede çok fazla oyalanma canım, tekrar gebelik testi yaptırdınmı?
herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
ozpar tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah ama ben çift çizgiyi görünce demiştim zaten kesin hamilesin diye
hayır canım tekrardan yaptırmadım 5 gün gecince yapmıstım şuan 15 gün gectii..
ama bel ve kasık agrısından uyuyamadım adet olacakmışım gibi agrıyor daha hiç yatmadımm..
hayır canım tekrardan yaptırmadım 5 gün gecince yapmıstım şuan 15 gün gectii..
ama bel ve kasık agrısından uyuyamadım adet olacakmışım gibi agrıyor daha hiç yatmadımm..
bi daha test yaptır bence, eğer hamile değilsen ona göre bi yol izlersin.
kan testini yaptırabileceğin farklı bir merkez var mı?
günaydın sevgicim hayırlı cumalarrr...
nasılsın canım ?
canım burda 3 hastane var toplam ama yakınımda değil pek eşim olmadan gitmem zor..doğu oldugu için normal karşılanmıyor pekk..
iyiyimm tatlım sen ve bebişin nasıl ??
anladım canım...hayırlısı olsun,inş bu belirsizlik tez zamnda biter
bizde iyiyiz canım şimdilik bi problemimiz yok inşallahda hep böyle gider
bizde iyiyiz canım şimdilik bi problemimiz yok inşallahda hep böyle gider
günaydın canımmm:1hug:
günaydın canım seni tebrik ettim ama görmedin galiba neyse yeniden tebrik edeyim hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
ozpar tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah ama ben çift çizgiyi görünce demiştim zaten kesin hamilesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?