Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hb hperrıcım ıyım ben sen nasılsın

busem normalde 9 hafta ama bagzı sorunlar cıktı oyuzden 9 hafta olduguna bıle ınanamıyorumm sen nasılsın canımmm

nasıl sroun çıktı ??????????
iyi bende ne olsun yorgunluk vs. iş misafir gelcek yumurtalama dönemim eşimde yorgun o da yorgunum diyip yapmıyo gene çıldırtıyo beni aman sorma yanı inş kaçırmam daha ovulasyon olmadı ama önceside önemli ya allahın takdırı artık çok çalışma yapmadık daha 2 kere sıkılıyorum bu ara bende allahım inş hayırlısını verir hepimize

kızlar doktor ramazandan sonra tüplerimi açmak için operosyon yapacak çok korkuyorummmmmeyvahedigeldismile

busecan benimde bu ayki yumurtlma günüm boş geçti eşim yapmadı aynen çıltırttı beni

kızlar doktor ramazandan sonra tüplerimi açmak için operosyon yapacak çok korkuyorummmmmeyvahedigeldismile

canım benim de ablamın tüpleri tıkalı bir kızı var ondan sonra kapanmışş..dr ameliyat diyor sana da mı öyle dedi??

öbür doktorum açılmaz dedi tüp bebek önerdi.şimdiki doktorum ameliyat dio.allah sonumuzu hayır etsin.benimki çok ağır mantar geçirmiştim ondan kapanmış

öbür doktorum açılmaz dedi tüp bebek önerdi.şimdiki doktorum ameliyat dio.allah sonumuzu hayır etsin.benimki çok ağır mantar geçirmiştim ondan kapanmış

benim ablamada öyle dendi ilk dr ameliyat dedi sonraki dr tüp bebek dedi..eniştemde tüp bebek istemiyorr..allahtan bir kızları varr..ablamında idrar yollarında iltihap var liseden beri ondan tıkanmış malesef..

edammm, KUBI+, tırtılkurabiye, minikkuzucum+, hperi+, maonyaaa+, busecan35+, darkangellove58+

göbek deliğimin altından bi yuer açarak yapılacakmışeyvahedigeldismile
inş ameliyata gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…