Selam kızlar..
aynen varya..akşam benimki de yumurtlama günlerimi hesaplıyodu :roflol:
iyiyim cnm ablacım sen nasılsın bebişimiz nasıl alov v v v yesin onu teyzeleri yaa benim bebişim olsa teyzesi yok ben tek kızım offf boshayallersmile :roflol: :roflol:
bende tek kızım canım kız kardeşim yok ama bebişimin burda birsürü teyzesi var seninkininde öyle olacak
ayy heralde edacık gitti görünmüyo ablasının iltihabı varmış tüpleri kapanmış acaba benimkide mi kapalı benim iltihap 1 seneden beri var hemde kanamalı bir şekilde ama daha yeni düzeldi bakalım bende merak ediyorum tüplerimi ama çok acıyomuş ondan korkuyorum yaa :kedi:
kızlar 1haftadır biz ilişkiye girmiyoruz bizimki daha anormal.yumurtlama günüm bitti zaten
İyiyim tatlım..sen nasılsın?
dün eşimle kavga yaptık başım ağrıoooo.hem çok seviyorum bazende nefret ediyorummmm
allah allah neden böyle yapıyorlar anlamadım valla
benimki günde 5kere yapsan yok demiyor kaydirigubbakcemile3
ay cnm benim kader arkadaşım inş. bende hamile kalırım sana benzersem :roflol: :roflol: :roflol:
bende iyiyim cnm yumurtlama günlerim başlıyo sanırım eşim hesaplamalarına göre bakalım bu ay ne olucak hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
kızlar 1haftadır biz ilişkiye girmiyoruz bizimki daha anormal.yumurtlama günüm bitti zaten
yok bacım benimki ben istemesem hiç oralı olmuo.üroloji doktoruna söyledim bizim evliliğimizde sanki ben erkeğim ben istiyorum ben yapalım demesem onun aklına gelmio dedim adam şaşırdı.yaşı daha genç bu yaşta asıl istemesi gerek dedi.ama eşimmmm resmen bi panda.af edersiniz cinsellikle alakası yok
cnm benim rahim filmi çektirirken çok acın oluyo mu CADIARZU
allah allah neden böyle yapıyorlar anlamadım valla
benimki günde 5kere yapsan yok demiyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?