Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aynen varya..akşam benimki de yumurtlama günlerimi hesaplıyodu :roflol:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 allhım yaa bi bu eksikdi zaten benim ki 3 aydan beri hesaplıyo 2 gün önce macun almış bal keçi boynuzu pekmezi banada yediriyo ben anlamadım gitti :sm_confused: ne oldu acaba sen hesaplıyamıyosun diyo bide bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyiyim cnm ablacım sen nasılsın bebişimiz nasıl alov v v v yesin onu teyzeleri yaa benim bebişim olsa teyzesi yok ben tek kızım offf boshayallersmile :roflol: :roflol:

bende tek kızım canım kız kardeşim yok ama bebişimin burda birsürü teyzesi var seninkininde öyle olacak

kızlar 1haftadır biz ilişkiye girmiyoruz bizimki daha anormal.yumurtlama günüm bitti zaten

ayy heralde edacık gitti görünmüyo ablasının iltihabı varmış tüpleri kapanmış acaba benimkide mi kapalı benim iltihap 1 seneden beri var hemde kanamalı bir şekilde ama daha yeni düzeldi bakalım bende merak ediyorum tüplerimi ama çok acıyomuş ondan korkuyorum yaa :kedi:

dün eşimle kavga yaptık başım ağrıoooo.hem çok seviyorum bazende nefret ediyorummmm

ben anesteziyle yaptırdım cnm fark alıyolar anestezi için bence sende yaptır verdikleri ilaç zaten filim çekilip bitene kadar 5dkda ayıyosun

dün eşimle kavga yaptık başım ağrıoooo.hem çok seviyorum bazende nefret ediyorummmm

Canım hepimizde oluyor böyle sorunlar..lütfen kendini üzme..bizde bu ay yumurtlama dönemimde her gün kavga ettik ve 5-6 gün ilişkiye girmedik..hayırlısı olsun canım..

bende iyiyim cnm yumurtlama günlerim başlıyo sanırım eşim hesaplamalarına göre bakalım bu ay ne olucak hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Ya bende şu an hastayım ama bu ay kırmızılar çok az geldi ve bugün 4. gün ama gelen giden yok..Normalde 5-6 gün sürer..anlamadım gitti bilmiyorumkismile

yok bacım benimki ben istemesem hiç oralı olmuo.üroloji doktoruna söyledim bizim evliliğimizde sanki ben erkeğim ben istiyorum ben yapalım demesem onun aklına gelmio dedim adam şaşırdı.yaşı daha genç bu yaşta asıl istemesi gerek dedi.ama eşimmmm resmen bi panda.af edersiniz cinsellikle alakası yok

çok ilginç bencede canım

cnm benim rahim filmi çektirirken çok acın oluyo mu CADIARZU

üste yazdımya senin için cnm görmedin galiba ben anestezi aldım 5dk bile sürmedi dio annem aydın hemen dio.onun için acısını bilmiyorum ama çok acıyo diolar bence sende al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…