Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dün eşimin yengesi dioki ama yeter artık 2yıl oldu kasım ayında hemen korunmayı bırakta gebe kal dio.kasım evlilik yıl dönümüm.herkesinki ilk denemede tuttuğu için beni korunuyorum sanıolarmış:2:

dün eşimin yengesi dioki ama yeter artık 2yıl oldu kasım ayında hemen korunmayı bırakta gebe kal dio.kasım evlilik yıl dönümüm.herkesinki ilk denemede tuttuğu için beni korunuyorum sanıolarmış:2:

bırak öyle sanmaya devam etsinler.
benide herkes korunuyor zannediyordu hele 1 yıl geçsinde öyle yaparım diyordum gerçektende tam 1 yıl sonra hamile kaldım

maonyaaa+, darkangellove58+, minikkuzucum+, edammm+

ben geldim kızlar nasılsınızzz

hoş geldin cnm.

cnm benim çok geçmiş olsun inş. hayırlısıyla tedavin olur cnm sakın korkma inş. kolay geçer ameliyatın senden de bebiş haberi alırız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gerçekten hee geçmişi okudumda bu gece benim eşimede bişeyler oldu dedim ki belim ağrıyo dedim ilişki olsun mu dedim yumurtlama günüm olabilir dedim hergün olmaz dedi gün aşırı tutar dedi bay bilmiş kocam ne yapalım hayırlısı olsun inş. ama dedim bu ay hamiş kalmım senden bilcem dedim gülmek den kırıldık :roflol: :roflol: kendi hesaplıyo kızlar adet tarihlerimi bilir allhım yaaa klava: klava: :roflol: :roflol:

aynen varya..akşam benimki de yumurtlama günlerimi hesaplıyodu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…