Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Bekliyoruz canım..nasıl bebiş :))bi yaramazlık yok inşallah..
acil çıkmak zorunda kaldım ya kusura bakma arkadaşım. bebişten henüz pek bi haberim yok. bir kez doktora gittim daha. ama önümüzdeki hafta cuma günü falan kalp atışlarını dinlemeye gidicez. bakalım belki o zaman daha çok inanırım karnımda bi bebiş olduğunakaydirigubbakcemile3

ben gece çok rahatsızlaştım canlarım gece 3 de acile gittik doktor baktı antibiyotikler mideni mahfetmiş dedi sistit yani iltihap için antibiyotik mi verilir dedi geçen günde kötü olmuştum 2 günden beri bişey yiyemedim çok halsiz düşşdüm bir sürü iğne vurdu bana senağlama ama acımadı alkisalkisalkis şimdi 6 tane hap verdi bakalım iyileşicekmiyim naniknanik naniknanik

sevgi ablacım burdamısın açık görünüyosun sengözlerimebaksanab

:roflol: ya kızlar nerdesinizz hee buarada kan testi yaptılar koca bir neğatif yazıyor akannehir :roflol:

geçmiş olsun canımmm..şimdi nasıl oldunn ??

geldim edacım az bişey iyiyim bişeyler yiyince bidem kalkıyo hiç böle olmamıştım olduğum yere düşüyorum cnm inş. geçer bakalım hapları içmeye başladım antibiyotikler midemi mahfetmiş inş. düzelir kaydirigubbakcemile5

canım biraz yediklerine dikkat et asitli bir şey yeme kısa zamanda düzelir inş..

canım biraz yediklerine dikkat et asitli bir şey yeme kısa zamanda düzelir inş..

yemek yemiyorum ki cnm sadece 2 lokma bişey yiyip hapı mı attım bu bir hafta içinde heralde hem mideyi küstürdüm hemde antibiyotikler yaptı neyse inş. geçer ee sen ne zaman gidicen cnm doktora merakdan öldü burda lmaz:

tekrar gecmiş olsun cnmm..
canım eşim izin alamıyor aldığı zaman gidebilicem inş..

iinş hakkında hayırlısı olur canım benim bugün kimseler yok ya lmaz:

evet hafta sonu olunca böyle sessiz oluyor sultanda yokk..
önceden her hafta sultanla ben olurdum akşamlarıda sohbet ederdikk..
ama az kaldı onunda tatilinin bitmesine gelir önümüzdeki hafta başındaa..

neyse cnm ben biraz uyuyayımda belki düzelir allaha emanet olun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

offf ya özledim sizi :gitme: :gitme: sanki bişeyler eksik :sinifsinif: lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…