ilk değil cnm eşim normalde çok sakin bi tip ama sinirlenince hemen şidet kullanır.
bi defasında küsüp annem gile gittim annesi babası geldi beni geri götürdüler.tabi ben el kızı oldum için hiç bişi demediler acaba kendilerinin ciğeri olsaydım aynı şekilde olabilirlermiydi.
aslında çok mutlu bi çiftiz ben uyumlu olursam herşey bana bağlı.eğer ben eşime küsüp tavır yaparsam eşim 180derece değişi.çok kadarlaşıo.yani anlayacan cnm ben iyiyken iyi eşim
ilk değil cnm eşim normalde çok sakin bi tip ama sinirlenince hemen şidet kullanır.
bi defasında küsüp annem gile gittim annesi babası geldi beni geri götürdüler.tabi ben el kızı oldum için hiç bişi demediler acaba kendilerinin ciğeri olsaydım aynı şekilde olabilirlermiydi.
aslında çok mutlu bi çiftiz ben uyumlu olursam herşey bana bağlı.eğer ben eşime küsüp tavır yaparsam eşim 180derece değişi.çok kadarlaşıo.yani anlayacan cnm ben iyiyken iyi eşim
kızlar banada müsade yarın görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar kendinize cici bakın
kızlar banada müsade yarın görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar kendinize cici bakın
hperriiiiii preseed duydunm mu hiç ilk ay işe yarıyo inana biliyomusun cnm jel miş yanında yumurtlama testinide veriyolar spermlerin daha uzun yaşamasını sağlıyomuş duydun mu
aaaaa bunu annem dedi bana dün,bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye ama adını hatırlamamıştı bumuymuş,dur bi bakim bende neymiş kız yaşa be alkisalkisalkis
ama mantar yapabiliyormuş hassas bünyelerde ohaoldumsmile
kızlar bu jel eczanelerde satılıomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?