Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tatlım ne desem bilemedim bende..şiddet uygulayanda aynı adam,seni mutlu eden adamda aynı adam..sonra hiç üzülmüyor mu acaba niye yaptım diye..alsanaalsanasmile

offfff canım yaaa,ama böylede olmazki..Ailen ne dedi?

hperriiiiii preseed duydunm mu hiç ilk ay işe yarıyo inana biliyomusun cnm jel miş yanında yumurtlama testinide veriyolar spermlerin daha uzun yaşamasını sağlıyomuş duydun mu

hperriiiiii preseed duydunm mu hiç ilk ay işe yarıyo inana biliyomusun cnm jel miş yanında yumurtlama testinide veriyolar spermlerin daha uzun yaşamasını sağlıyomuş duydun mu

aaaaa bunu annem dedi bana dün,bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye ama adını hatırlamamıştı bumuymuş,dur bi bakim bende neymiş kız yaşa be alkisalkisalkis

aaaaa bunu annem dedi bana dün,bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye ama adını hatırlamamıştı bumuymuş,dur bi bakim bende neymiş kız yaşa be alkisalkisalkis

evt cnm bende denicem inş. ama biraz pahalı heralde topikde var

ayy süperr yaa 1 ayda hamişsin bu jel sayesin de süper süper süper sositososito sositososito

ama mantar yapabiliyormuş hassas bünyelerde ohaoldumsmile

cnm olumsuz düşünme bence az önce yeni bi arkadaşla tanıştım o dedi bana sordum senin dedğini bende yapmadı ve arkadaşlarıda yapmış hepsi şimdi hamiş hihoyyyt hihoyyyt

ama bak ne diyorla türkiyedeki ürünler eski tarihliymiş,dur bakim ben iyice okuyorum topiği size bilgi veririm sonra,şimdi çıkmam lazım kızlar.
Öpüyorum çok yarın görüşürüz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…