Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet handancm aynen öyle.çok rahatlar.bende bazen şaşırıyorum.

inşallah hamişsindir de gerek kalmaz

bu ay çalışamadık biz
eşim şehir dışınaydı,sadece bir haftasonu beni görmeye geldi o zaman 2 gün çalıştık ama o da yumurtlamamdan önceydi...O yüzden bu ay zor canım,listeye de formaliteden yazdım tarihi,bir beklentim yok.

evet canım söylemiştin.hiç belli olmaz.hayırlısı.sen preseed ne zaman almayı düşünüysn?

evet canım söylemiştin.hiç belli olmaz.hayırlısı.sen preseed ne zaman almayı düşünüysn?

eğer amerikadan getirteceksem biran önce almam lazım.Orada yaşayan arkadaşıma soracağım,ona göre vereceğim sipariş..
yumurtlama günlerinde yapıyorsun zaten,benim daha var 15 gün falan.o zamana kadar gelmiş olur inşallah.

ooo maşallah bizi soran özleyen yok:sinifsinif: edammm öyle olsun sultanı öslüyon da beni öslemiyon:umursamaz:

aşkolsun tatlım yaa seni özlemem mi misafirlerinin gitmesini bekliyorum ara ara sohbet ediyoruz olmuyoruz böyle özledim valla sohbetinizi :sinifsinif::sinifsinif:

tatlım ne için kullanacaksın sadece hormonlarımı düzenliyormuş??

handancım adetide düzenliyormuş ben de seninle başlayabilirimm..

kızlar bu arada 18 gün adet gecikmesinden sonra dün akşam adett oldummm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…