var evet aktarlarda kolayca bulabilir
pekı nasıl tüketiliyor tadı nasıl?günlük nekadar kullanılması gerekiyor?zararlı bı etkısı varmı?
teşekkür ederim şekercim peki ben şimdi adetim olmasını ve geçmesinimi bekliycem:kedi:tohum olarak satılıyor,1 bardak sıcak suya o tohumları hafif ezerek atacaksın,ağzını kapatıp 10 dk demlendireceksin.Sabah 1 fincan akşam 1 fincan içiyorsun.
reglin bitince başlıyormuşsun.
teşekkür ederim şekercim peki ben şimdi adetim olmasını ve geçmesinimi bekliycem:kedi:
kızlar ben çıkıyorum yemek yapmaya başlımmmcokacimcoook
teşekkür ederim tatlım inşaallah bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul eder bizede nasip etsin rabbim güzel bebişler hayırlısıylahamileyken içilmemesi gerekiyor sanırım,o yüzden beklemek lazım,eğer hamilelik şüphen yoksa içebilirsin bence.
nerdesiniz kızlar?
geldim canım ....eve yeni geldiğimiz için yemek yedik...
okudum yazını canım sağol..taamm şu adet geçsinde..,
başlayalım...
ben 1 haftadır uykuya doyamıyorum şuan gözlerimi zor açıyorum...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
geldim canım ....eve yeni geldiğimiz için yemek yedik...
okudum yazını canım sağol..taamm şu adet geçsinde..,
başlayalım...
ben 1 haftadır uykuya doyamıyorum şuan gözlerimi zor açıyorum...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
teşekkür ederim tatlım inşaallah bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul eder bizede nasip etsin rabbim güzel bebişler hayırlısıyla
ay hiç sorma canım ya benimde hep uykum var doktor progestan hapı verdi oda halsizlik ve uyku yapıyor günde 3 tane içiyorumya sersem gibiyim
ay hiç sorma canım ya benimde hep uykum var doktor progestan hapı verdi oda halsizlik ve uyku yapıyor günde 3 tane içiyorumya sersem gibiyim
aa niye verdiki?test yaptıda düşükmü çıktı o hormon?
bilmm kii bence hasta olurum gibi gögüslerim çook acıyo adet olmadan önce ki gibi yanii
sadece uyku çok
ayyy kan testi nyaptırsam mı kii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?