Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

var evet aktarlarda kolayca bulabilir
pekı nasıl tüketiliyor tadı nasıl?günlük nekadar kullanılması gerekiyor?zararlı bı etkısı varmı?

tohum olarak satılıyor,1 bardak sıcak suya o tohumları hafif ezerek atacaksın,ağzını kapatıp 10 dk demlendireceksin.Sabah 1 fincan akşam 1 fincan içiyorsun.
reglin bitince başlıyormuşsun.

kızlar bide ben elma yağı yemiştim küp şekere 1damla damlatım midemi mahvettiler ya.herkeste aynı etkiyi göstermez cnm siz için

tohum olarak satılıyor,1 bardak sıcak suya o tohumları hafif ezerek atacaksın,ağzını kapatıp 10 dk demlendireceksin.Sabah 1 fincan akşam 1 fincan içiyorsun.
reglin bitince başlıyormuşsun.
teşekkür ederim şekercim peki ben şimdi adetim olmasını ve geçmesinimi bekliycem:kedi:

geldim canım ....eve yeni geldiğimiz için yemek yedik...
okudum yazını canım sağol..taamm şu adet geçsinde..,
başlayalım...
ben 1 haftadır uykuya doyamıyorum şuan gözlerimi zor açıyorum...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

hamileyken içilmemesi gerekiyor sanırım,o yüzden beklemek lazım,eğer hamilelik şüphen yoksa içebilirsin bence.
teşekkür ederim tatlım inşaallah bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul eder bizede nasip etsin rabbim güzel bebişler hayırlısıyla

nerdesiniz kızlar?

afiyet olsun canım,bende öyleyim vallahi.havadan herhalde benimki.
senin acep nedenkiiiii 1 hafta kaldı regline..belki bebiş vardır..

ay hiç sorma canım ya benimde hep uykum var doktor progestan hapı verdi oda halsizlik ve uyku yapıyor günde 3 tane içiyorumya sersem gibiyim

bilmm kii bence hasta olurum gibi gögüslerim çook acıyo adet olmadan önce ki gibi yanii
sadece uyku çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…