Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

düşük tehlikesi mi var canım niye verdi ki???

şimdi bir yerde okudum canım orda diyorki '''progestan düşük hapı değildir..düşük önleyici hap da değildir..sadece hormon takviyesi yapar ve tedbir amaçlı verilir..'''
benim doktor her ihtimale göre yazıyım dedi herhalde

herhalde,belki testlerden sonra gerek görmez bıraktırır..

herhalde,belki testlerden sonra gerek görmez bıraktırır..

yok cnm bıraktırmaz her ihtimale göre kullandırıyorlar benim ilk 6 hafta riskim bile olmadıgı halde kullandırdı dr um..normal yani vermesi ihmal etme sevgicimm..

hmmm burda bi forumda görmüştüm ben de...herkes düşük tehlikem var ondan içiyorum yazmıs..neyse dogrusunu öğrenmiş olduk...zaten durduk yere iç demez herhalde öle bişi olsaa.s

ben geldim hayırlı kandillerr canlarım bu mübarek gecesin gözü suyu hürmetine rabbim göbişlerimizi bebişlerle doldursun hamişlerinde kucağına almayı nasip etsinn aminnnn

ben geldim hayırlı kandillerr canlarım bu mübarek gecesin gözü suyu hürmetine rabbim göbişlerimizi bebişlerle doldursun hamişlerinde kucağına almayı nasip etsinn aminnnn

hoşgeldin canım,amin ami.Allahım sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin.Hayırlı kandiller sanada canım.

edacım gözün aydın cnm benim inş. önümü zdeki ay hamileyim haberini verirsin inş. bugün birbirimize dua edelim canlarım alkisalkisalkis

hoşgeldin canım,amin ami.Allahım sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin.Hayırlı kandiller sanada canım.

handancımcım sempatiksalakcinni bak bana dua etmeyi unutursan bende sana etmem heee :roflol: :roflol:

Berat gecesi cinsel ilişki

Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.

Cuma Günü Cinsel İlişkide Bulunmak

Allah Resulü buyuruyor: "Her Cuma günü karısıyla cinsi münasebette bulunamayacak olanınız var mı? İyi ya bunda hem kendisinin, hem de eşinin yıkanması sevabı olmak üzere iki birim sevabı vardır."

Cuma Gecesi Cinsel İlişkide Bulunmak

Bazı müçtehid alimler, Cuma gecesi cinsi münasebette bulunulmasının da, Cuma günü yıkanılmasını öğütleyen hadislerin kapsamına girebileceğini, aynı sevaba erdirebileceğini ifade etmişlerdir.

Kurban Bayramı gecesi cinsel ilişki

Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.

Ramazan Bayramı gecesi cinsel ilişki

Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa, ana babasına asi olur.

Cinsel İlişkiden Önce Besmele Çekmek

Cinsel ilişkiden önce besmele çekmek müstehaptır. Sonra şu duayı okur:

"Bismillhi, allahumme cennibna-ş şeytane ma-rezektena"

Bu müstehap ve cinsel ilişkinin edeplerindendir

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinize tekrar hayırlı kansiller
Allah herşeyi gönlümüze göre versin..Amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…