ay benim göğüslerimede doknulmuyor ya şiş ve ağrıyor
düşük tehlikesi mi var canım niye verdi ki???
şimdi bir yerde okudum canım orda diyorki '''progestan düşük hapı değildir..düşük önleyici hap da değildir..sadece hormon takviyesi yapar ve tedbir amaçlı verilir..'''
benim doktor her ihtimale göre yazıyım dedi herhalde
offf bende bundan korkuyorum
edaaa duydunmu yaaa kafamçokkarıştı
yok tatlım uyumadım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım tuzlu ayran içiyorum canım..
herhalde,belki testlerden sonra gerek görmez bıraktırır..
offf bende bundan korkuyorum
edaaa duydunmu yaaa kafamçokkarıştı
yok tatlım uyumadım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım tuzlu ayran içiyorum canım..
belli tansiyonun düşmüş,ben sana duydunmu diyorum sen yok uyumadım diyorsun :roflol:
karagöz ve hacivat :roflol:
şimdi bir yerde okudum canım orda diyorki '''progestan düşük hapı değildir..düşük önleyici hap da değildir..sadece hormon takviyesi yapar ve tedbir amaçlı verilir..'''
benim doktor her ihtimale göre yazıyım dedi herhalde
ah canım kolay gelsin, benimde tam tersi bi sakin bi sakin buda sıkıcı boshayallersmile
bu arada geçmiş olsun canım,yorma kendini şimdi onca zaman üzerine hastalandın normal vücudun böyle tepkiler veriyor,zaten havada sıcak.yok tatlım uyumadım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım tuzlu ayran içiyorum canım..
belli tansiyonun düşmüş,ben sana duydunmu diyorum sen yok uyumadım diyorsun :roflol:
ayy uyudun mu diye okudum vallahi evet yaa tansiyonum düştü fıldır fıldır dönüyorumm :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben geldim hayırlı kandillerr canlarım bu mübarek gecesin gözü suyu hürmetine rabbim göbişlerimizi bebişlerle doldursun hamişlerinde kucağına almayı nasip etsinn aminnnn
ayy uyudun mu diye okudum vallahi evet yaa tansiyonum düştü fıldır fıldır dönüyorumm :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende çok güldüm burda bana bakıyolar delimiyim diye,doğal olarak kimse bilmiyor benim gizli gizli burada yazdığımı :)) iş yapıyorum sanıyorlar
kız gülmeee cadııı kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım,amin ami.Allahım sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin.Hayırlı kandiller sanada canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?