Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya kafama bişey takıldı sempatiksalakcinni ben şimdi ilaç içiyorumya mide ilacı ile iltihap giderici bugünlerim benim yumurtlama günümya acaba etkiliyomu :uhm:

zeyno cnm rabbim hepimizi bıu yıl bitmeden bebiş haberleriyle sevindirsin...
cnm tüp bebek aşaması zormu..
benimki umutsuz vaka olduğu için bende düşünüyorum artık

sanmıyorum hormon ilacı kullanırsan etkiler

sağol cnm ben biraz meraklı melatım sempatiksalakcinni inş. hayırlı sonuçlar alırsın cnm duamda senide unutmadım gülüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zeyno cnm rabbim hepimizi bıu yıl bitmeden bebiş haberleriyle sevindirsin...
cnm tüp bebek aşaması zormu..
benimki umutsuz vaka olduğu için bende düşünüyorum artık
akannehir hemde ne zoru bide bu sefer uzun protokol oldum doğum kontrol hapı yumurta baskılayıcı iğne hormon ilacı kan verme derken geberdim akannehir çok yorgunum inanın namazımı bile zor kılıyorum kılamıyorum bile Allah affetsin
inşallah olumlu sonuç olurda unutturur bebeğim bu günleri
sağol cnm ben biraz meraklı melatım sempatiksalakcinni inş. hayırlı sonuçlar alırsın cnm duamda senide unutmadım gülüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amin canım çok sağolun

ya aklıma bişey daha takıldı şimdi yumurta çatlarken ilişki sakıncalı mı :uhm: yumurtlama hesaplayıcısı var 28 de çatlıcak diyo yani yarın ilşki olmasın dimi ay ben çok cahilim yaa yanlış anlamayın heeee kafaya takmıyorum sadece merak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…