Hoşgeldin canım
kızlar canım çıktı temizlik yapıyoruz biraz kaytarıp size takılım dedim
merhaba millet ilaçlardan gözümden uyku akıyo mirmirmirmir
ooo şekerler hoşgeldinizzz
kız kubii hg ne yapıyosun,
iyiyim cnm sen nasılsın dün gece çok dua ettim sizlere cnm allah kabul eder inş.a.s
hoşbuldum ablacım nasılsın bugün bebiş iyimi göbüşün çıktımı sositososito
hayırdır ne ilacı alıyosun canım
ya kafama bişey takıldı sempatiksalakcinni ben şimdi ilaç içiyorumya mide ilacı ile iltihap giderici bugünlerim benim yumurtlama günümya acaba etkiliyomu :uhm:
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür bi sorunum yok.karnım daha dümdüz kız göbüş falan çıkmadı
sanmıyorum hormon ilacı kullanırsan etkiler
valla küsücem artık ne çabuk unutuyorsunuz ben tüp bebek yaptırıyorumya bi sürü hormon ilacı kullanıyorum sabah akşam göbekten iğne
kızlar o presedi doktoruma sorsammı acaba bu gidişimde
acaba bebiş nerde :uhm:
iyiyim cnm sen nasılsın dün gece çok dua ettim sizlere cnm allah kabul eder inş.a.s
Bende canım çok dua ettim,Allah razı olsun sendende,allah kabul etsin.
akannehir hemde ne zoru bide bu sefer uzun protokol oldum doğum kontrol hapı yumurta baskılayıcı iğne hormon ilacı kan verme derken geberdim akannehir çok yorgunum inanın namazımı bile zor kılıyorum kılamıyorum bile Allah affetsinzeyno cnm rabbim hepimizi bıu yıl bitmeden bebiş haberleriyle sevindirsin...
cnm tüp bebek aşaması zormu..
benimki umutsuz vaka olduğu için bende düşünüyorum artık
sağol cnm ben biraz meraklı melatım sempatiksalakcinni inş. hayırlı sonuçlar alırsın cnm duamda senide unutmadım gülüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaa doğru canım afedersin bi an unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?