h.b canım bekleyim bakalım belli olmaz belki sabahdan hast.giderim :))
sen nasılsın??
bence acele etme bekel daha 5 günün varmış kafaya takarsın böle yaparak ben de iyiyim yumurtlama günlerimdeyim dua ediyorum başka elimden bişey gelmiyo seni unutmadım kız duam da zilli opuyorumnanaktan zemuszemus
geldim canlarım...öğleden sonra dedi kadın bana ama gittik 2 kadar bekle canım çıktı sonra askerlere sorduk öğleden sonra olmuyo dedi
sağlık ocağına gittik orasıda idrar tahlili yapıyomuş onu yaptı negatif dedi e heralde evde yapsamda negatif çıkar dedimsenağlama..
özelde 25 milyona yapıyomuş yuh dedim ne gerek var 5 gün kalmış dedim çıktım. senağlama
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
inşallah duyacağım o pıt pıt atan kalbini bebişimin teyzeleri
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis 5 haftalıkken duyulmuyomu bi an önce gitsene doktora şakkıdı inş. bebişinin kalbi atıyodur rabbimin izniyle bide kalp atışını anlarsın sen benim arkadaşım anlamışdı senin haftandaydı böle karınca geziyomuş gibi anlaşılıyo alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
aman idrarda çıkmaz daha,neyse hayırlısı olsun bakalım canım bekleyip göreceğiz hep beraber
handancık dediğin kitabı en kısa zamanda alıyorum araştırdım şimdi
zaten kitap delisiyim yeterki duymayım
sultancım en son adet tarihinle kaçgün arayla regl oluyosun sölesene bakım bi :hulya:
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
evet bebişim almalısın kesinlikle,o zaman sana bir kitap daha tavsiye ediyorum Lucian-Isabel Abedi
Vay be ağlamak istiyorum Kübram bu ne güzel bir şey böylee,sana teprik koyuyorum bol bol
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın bunu benim durumumdakiler anlar sadece
tamam cicim yazdım int.baktım kitaba şimdi sende vedayı mutlaka oku
ben şuan senatörün karısını okuyorum..
siz beni yanlış anladınız galiba beni isyan ediyor derecesine getirdiniz
ben ne diyorum boynum kıldan ince "Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?
ben duamı ediyorum gerisi Allaha kalmış
ben şu tedeviden iğnelerden yakınıyorum bünyeme çok zarar veriyor
beni yanlış anladınız çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?