Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

h.b canım bekleyim bakalım belli olmaz belki sabahdan hast.giderim :))
sen nasılsın??

bence acele etme bekel daha 5 günün varmış kafaya takarsın böle yaparak ben de iyiyim yumurtlama günlerimdeyim dua ediyorum başka elimden bişey gelmiyo seni unutmadım kız duam da zilli opuyorumnanaktan zemuszemus

bence acele etme bekel daha 5 günün varmış kafaya takarsın böle yaparak ben de iyiyim yumurtlama günlerimdeyim dua ediyorum başka elimden bişey gelmiyo seni unutmadım kız duam da zilli opuyorumnanaktan zemuszemus

çook sağol canım akşam duamda senn adınıda söyledim..

aman idrarda çıkmaz daha,neyse hayırlısı olsun bakalım canım bekleyip göreceğiz hep beraber

handancık dediğin kitabı en kısa zamanda alıyorum araştırdım şimdi
zaten kitap delisiyim yeterki duymayım

amin canım evet öle napalım vermezse boynumuz kıldan ince ama Allahın mucizeleri çok çocuğun olmaz diyen doktorları bile şaşırtan mucizeler var biz Allahtan hayırlı olanı ısrarla isteyelim ne diyor benden ne istiyorsunuz dedi dün gece bende istedim ısrarla inşaallah verecek
tabi imtihanım bitince bende bunun bilincindeyim ama Allah korusun ilerde kanser yapacak ilaçları hormonları alıyorum belkide sağlıklı vücudumu bozuyorum ne için bebek için Allah görüyor benim çektiğimi kucağımı boş bırakmıycak elbette imtihanım bitince verecek inşaallah

canım ben hiçbişey hissetmiyorum valla bakalım işte doktor randevusunda belli olacak herşey

sultancım en son adet tarihinle kaçgün arayla regl oluyosun sölesene bakım bi :hulya:

Vay be ağlamak istiyorum Kübram bu ne güzel bir şey böylee,sana teprik koyuyorum bol bol
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın bunu benim durumumdakiler anlar sadece

Allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın bunu benim durumumdakiler anlar sadece

Anin canım.
Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor çok zor birşey tabiki ama dünyanın sonuda değil yani..
hayattaki tek amaç çocuk sahibi olmak mı,sahip olamadıklarını düşünüp kahrolmaktansa sahip olduklarını düşünüp şükretmeyi öğrenince Rabbim bunun mükafatını verecektir.Ben böyle inanıyorum.Nasıl olsa gönlümüzdekini biliyor.

siz beni yanlış anladınız galiba beni isyan ediyor derecesine getirdiniz
ben ne diyorum boynum kıldan ince "Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?
ben duamı ediyorum gerisi Allaha kalmış
ben şu tedeviden iğnelerden yakınıyorum bünyeme çok zarar veriyor
beni yanlış anladınız çok kırıldım

Hayır canım yanlış anlamadım seni,sende beni yanlış anlama lütfen.
ben isyan ediyorsun diye demedim.Senin isyan etmeyecek,inancı kuvvetli bir insan olduğunu biliyorum.Ben onu genel düşüncem olarak herkese yazdım aslında.Bende zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum,aslında kendimede hatırlamış oluyorum yazdıkça.
Senin mesajının altına yazmam hata oldu sanırım,kırdıysam özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…