cumartesi göreceğiz bakalım nerde bebiş
ne alaka kıs yumurta çatlarken ilişki yasak kim dediya aklıma bişey daha takıldı şimdi yumurta çatlarken ilişki sakıncalı mı :uhm: yumurtlama hesaplayıcısı var 28 de çatlıcak diyo yani yarın ilşki olmasın dimi ay ben çok cahilim yaa yanlış anlamayın heeee kafaya takmıyorum sadece merak :roflol:
zeynepçim inşallah faydasını göreceksin bu sıkıntılarına değecek canım benim..
ya aklıma bişey daha takıldı şimdi yumurta çatlarken ilişki sakıncalı mı :uhm: yumurtlama hesaplayıcısı var 28 de çatlıcak diyo yani yarın ilşki olmasın dimi ay ben çok cahilim yaa yanlış anlamayın heeee kafaya takmıyorum sadece merak :roflol:
amin canım inşaallah bu sefer olmsını çok istiyorum hazinesinde çok rabbimin banada versin
ne alaka kıs yumurta çatlarken ilişki yasak kim dedi
sen çok kafana takıyorsun herşeyi rahatla akışına bırak ne kadar oldu başlayalı
çok canm oluruna bırakdım zaten cnm benim sadece belki bilmiyorumdur diye kaydirigubbakcemile5
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize canım
kız olurmu sakıncalı asıl o zaman lazım..
ne alaka kıs yumurta çatlarken ilişki yasak kim dedi
sen çok kafana takıyorsun herşeyi rahatla akışına bırak ne kadar oldu başlayalı
çok canm oluruna bırakdım zaten cnm benim sadece belki bilmiyorumdur diye kaydirigubbakcemile5
ne zamandır istiyorsunuz
özel değilse
annesinin göbüşüne yapışmış mercimek kadar pı pıt takılıyor
kızlar ben çıkıyorum...
hergün olduğu gibi temizlikten sonra kayınvalidemlere gitcem..
yarın görüşürüz artık.
kib
zeynepcim aslında evlendiğimden beri korunmuyorum ama dikkat etmiyodum hemen kalkıyodum hiç yatmadım yastıkmış sonradan öğrendim sonra kist oluştı yumurtalığımda o aralar korunduk 2 ay daha kaynanamlar vardı sabahın 6 sında kalkıyodum eşimde nerdeyse hep gececi oluyodu daha yeni yeni gündüze döndü yani illişki acele oluyodu kaynanam biyere gitse kalkıyodum banyo yapıyodum hemen cnm cahillik heralde şimdi olsa takmam yatarım aşa akannehir yani bu 3 cü denemem cnm kaynanamlar yok şuan 3 aydan beri şutarafagitti :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah duyacağım o pıt pıt atan kalbini bebişimin teyzeleri
geldim canlarım...öğleden sonra dedi kadın bana ama gittik 2 kadar bekle canım çıktı sonra askerlere sorduk öğleden sonra olmuyo dedi
sağlık ocağına gittik orasıda idrar tahlili yapıyomuş onu yaptı negatif dedi e heralde evde yapsamda negatif çıkar dedimsenağlama..
özelde 25 milyona yapıyomuş yuh dedim ne gerek var 5 gün kalmış dedim çıktım. senağlama
sen 3 ay beklemişsin ben 3 sene düşünebiliyormusun inşaallah benim gibi sorunlar yaşamaz kimse mafoldumben
hoş geldim sultancım hakkında hayırlısı olsun boşver bekle cnm acele etme bence adetin geçsin alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
cnm benim anlıyorum seni inş. olur cnm hakkında hayırlısı buymuş demekki rabbim inş. daha fazla bekletmez cnm sen hayırlısını iste rabbime bırak kendini olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?