Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ne alaka kıs yumurta çatlarken ilişki yasak kim dedi
sen çok kafana takıyorsun herşeyi rahatla akışına bırak ne kadar oldu başlayalı
zeynepçim inşallah faydasını göreceksin bu sıkıntılarına değecek canım benim..

amin canım inşaallah bu sefer olmsını çok istiyorum hazinesinde çok rabbimin banada versin

kız olurmu sakıncalı asıl o zaman lazım..

kızlar ben çıkıyorum...
hergün olduğu gibi temizlikten sonra kayınvalidemlere gitcem..
yarın görüşürüz artık.
kib

zeynepcim aslında evlendiğimden beri korunmuyorum ama dikkat etmiyodum hemen kalkıyodum hiç yatmadım yastıkmış sonradan öğrendim sonra kist oluştı yumurtalığımda o aralar korunduk 2 ay daha kaynanamlar vardı sabahın 6 sında kalkıyodum eşimde nerdeyse hep gececi oluyodu daha yeni yeni gündüze döndü yani illişki acele oluyodu kaynanam biyere gitse kalkıyodum banyo yapıyodum hemen cnm cahillik heralde şimdi olsa takmam yatarım aşa akannehir yani bu 3 cü denemem cnm kaynanamlar yok şuan 3 aydan beri şutarafagitti :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben çıkıyorum...
hergün olduğu gibi temizlikten sonra kayınvalidemlere gitcem..
yarın görüşürüz artık.
kib

güle güle cnm dikkatli ol kendine laf söletme yani karşılık verme ne yaparsa yapsın cnm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5

geldim canlarım...öğleden sonra dedi kadın bana ama gittik 2 kadar bekle canım çıktı sonra askerlere sorduk öğleden sonra olmuyo dedi
sağlık ocağına gittik orasıda idrar tahlili yapıyomuş onu yaptı negatif dedi e heralde evde yapsamda negatif çıkar dedimsenağlama..
özelde 25 milyona yapıyomuş yuh dedim ne gerek var 5 gün kalmış dedim çıktım. senağlama

sen 3 ay beklemişsin ben 3 sene düşünebiliyormusun inşaallah benim gibi sorunlar yaşamaz kimse mafoldumben

inşallah duyacağım o pıt pıt atan kalbini bebişimin teyzeleri

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis 5 haftalıkken duyulmuyomu bi an önce gitsene doktora şakkıdı inş. bebişinin kalbi atıyodur rabbimin izniyle bide kalp atışını anlarsın sen benim arkadaşım anlamışdı senin haftandaydı böle karınca geziyomuş gibi anlaşılıyo alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hoş geldim sultancım hakkında hayırlısı olsun boşver bekle cnm acele etme bence adetin geçsin alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

sen 3 ay beklemişsin ben 3 sene düşünebiliyormusun inşaallah benim gibi sorunlar yaşamaz kimse mafoldumben

cnm benim anlıyorum seni inş. olur cnm hakkında hayırlısı buymuş demekki rabbim inş. daha fazla bekletmez cnm sen hayırlısını iste rabbime bırak kendini olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

cnm benim anlıyorum seni inş. olur cnm hakkında hayırlısı buymuş demekki rabbim inş. daha fazla bekletmez cnm sen hayırlısını iste rabbime bırak kendini olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sağol canım
geç gelmesi koymuyorda bu kadar sıkıntı çekiyorum iğneler hormonlar
1 aşılama 2 tüp bebek tutmayınca onlar koyuyor napıyım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…