Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:roflol::roflol::roflol: sel basmasın kız evi :roflol::roflol:

slm kızlar bugün sabah tahlil yaptırdım ama daha sonucu almadan adet oldummm((8

bu arada ua geliyomu hiçç
aldın mı canım kreminiolumunekankayizsmile

yaaa ara sıra giriyor ama çok nadir,gelip 2 dk kalıyor ne yazıkki,işten ayrılması bizden kopması oldu..
almadım daha,nasılsa var yumurtlamama bi hastalanim öyle alacağım cicim..

slm kızlar bugün sabah tahlil yaptırdım ama daha sonucu almadan adet oldummm((8
olsun canım ne yapalım benim adete de 5 gün var sağlık ocağı idrar testi yaptı NEGATİF .bak hperi yeni icatlar bulmuş onu deneriz :)

bence yatağa muşamba sersem iyi olur,ahaaaaha hışır hışır yapışsın üstümüze bu sıcaktaa

:roflol: kışın daha iyi çalışılır yaaa bune yapış yapış canım bile istemiyosırnaşık şey

sorma valla,kışın ohh ısıtıyorsun birbirini sıcak sıcak ,yazın eziyet zaten sıcak bide haldır haldır tepin vıcık vıcık offffffffffffffff,hiç hoş değil sonrada yat yıkanma spermler ölür ,iyi valla..

kızlar benim çıkmam yollara düşmem lazım saat kaç olmuş geç kalıyorum..
akşam girebilirsem görüşürüz benim bey yok bu gecede :))

ben yıkanıyodum bu ay iki defa sabah yıkandım bi tanesidinde hemen kalktım sabahtı zaten sabah oldu 4 saat sonra yıkandım öğlken

öpüyorum kızlar sizi çok,iyi akşamlar görüşmek üzereee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

allahım heyırlısını versin

pre-seed alıyorum kızlar ne dersiniz?

Edaaa nerdesin bugün yahuuu??Ne oldu hayıt almaya gittinmi acep??

tatlım bugün giremedim çok ağrım vardı devamlı yattım tansiyonumda devamlı düşüp durdu..bugün gidemedim canım ama eşime söyledim yarın eve gelirken alıcak tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…