o başka bu başka,onu da içeceğim,bunu da süreceğim :))
aman ne bilim aklımda kalmasın işte,bir sürü kişi hamile kalmış..Benimde fazlasıyla ıslak olur ya neyse,bi yandan çalışıp bi yandan silerim yani kaydirigubbakcemile3 bakalım bunuda sürünce ne olacak
kızlar banada müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
:roflol::roflol::roflol: sel basmasın kız evi :roflol::roflol:
bu arada ua geliyomu hiçç
aldın mı canım kreminiolumunekankayizsmile
bence yatağa muşamba sersem iyi olur,ahaaaaha hışır hışır yapışsın üstümüze bu sıcaktaa
slm kızlar bugün sabah tahlil yaptırdım ama daha sonucu almadan adet oldummm((8
olsun canım ne yapalım benim adete de 5 gün var sağlık ocağı idrar testi yaptı NEGATİF .bak hperi yeni icatlar bulmuş onu deneriz :)slm kızlar bugün sabah tahlil yaptırdım ama daha sonucu almadan adet oldummm((8
bence yatağa muşamba sersem iyi olur,ahaaaaha hışır hışır yapışsın üstümüze bu sıcaktaa
olsun canım ne yapalım benim adete de 5 gün var sağlık ocağı idrar testi yaptı NEGATİF .bak hperi yeni icatlar bulmuş onu deneriz :)
hahaa evet yeni keşfettim kobaylar olarak deniyoruz bu ay :)
:roflol: kışın daha iyi çalışılır yaaa bune yapış yapış canım bile istemiyosırnaşık şey
sorma valla,kışın ohh ısıtıyorsun birbirini sıcak sıcak ,yazın eziyet zaten sıcak bide haldır haldır tepin vıcık vıcık offffffffffffffff,hiç hoş değil sonrada yat yıkanma spermler ölür ,iyi valla..
sorma valla,kışın ohh ısıtıyorsun birbirini sıcak sıcak ,yazın eziyet zaten sıcak bide haldır haldır tepin vıcık vıcık offffffffffffffff,hiç hoş değil sonrada yat yıkanma spermler ölür ,iyi valla..
bu ne karışmış mesajımm arada da var yazım hee ona göree
kızlar benim çıkmam yollara düşmem lazım saat kaç olmuş geç kalıyorum..
akşam girebilirsem görüşürüz benim bey yok bu gecede :))
olsun canım ne yapalım benim adete de 5 gün var sağlık ocağı idrar testi yaptı NEGATİF .bak hperi yeni icatlar bulmuş onu deneriz :)
:roflol: kışın daha iyi çalışılır yaaa bune yapış yapış canım bile istemiyosırnaşık şey
pre-seed alıyorum kızlar ne dersiniz?
Edaaa nerdesin bugün yahuuu??Ne oldu hayıt almaya gittinmi acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?