Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok tatlım kimsenin seni yanlış anladığı falan yok genel konuşuyoruz biz yapma böyle lütfen

şu an çok hassas dönemdeyim çok halsizim bende sizi kırdıysam özür dilerim ama bi anda üzerime yüklenince buda benim çok hassas olduğum bir konu
ben Allahın sınav yaptığını biliyorum her insanın sınavı farklı benimde bu uğraşıp devamı bulucam inşaallah

eevt canım ayşe kulin 3 günde okudum kitabı bende bu kitabın bazı yerlerinde çok ağladım senağlama

canım hast.öğleden sonra yapmadı salı günü doktorlar kurula giriyo burda ondan kimse yoktu
sağlık ocağıda idrar yapıyomuş oda negatif..:umursamaz:

canım ben sağlık ocağında hep kan testi yaptırıyorum allah allah niye sadece idrar yapıyorlarmış anlamadım

eevt canım ayşe kulin 3 günde okudum kitabı bende bu kitabın bazı yerlerinde çok ağladım senağlama

galiba annemde vardı,ona bi sorarım yoksa alırım bende,okuyacak kitap kalmadı evde.Her ay kendime 2 kitap alıyorum hediye olarak,eğer kalınsa 1 tane :)) şimdi 1-2 gün dinlenirim etkisindena anca çıkıyorum sonra başlarım yeni kitaba..

teşekkür ederim eşim işte evde yalnız canım sıkıldı benimde.kendimi bebek konusunda yalnız hissediyordum bi baktım herkesin derdi aynı.yalnız olmadıgımı anlayınca rahatladım

kızlar şu an internetten sipariş veriyorum pre-seed,hayırlara vesile olsun inşallah..Umarım bi yamuk yoktur üründe,Allah muhafaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…