Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

teşekkür ederim eşim işte evde yalnız canım sıkıldı benimde.kendimi bebek konusunda yalnız hissediyordum bi baktım herkesin derdi aynı.yalnız olmadıgımı anlayınca rahatladım

evet canım bende burada yazışmaya başladıktan sonra kendimi tedavi olmuş gibi hissediyorum.Eskiden bu konuyu çok dert ederdim ama baktımki benimle aynı dertten müzdarip bir sürü insan var.Burada hepimizi birbirimize destek oluyoruz.Dertlerimizi unutuyoruz,beraber sevinip beraber ağlıyoruz.Gerçi ağlamamaya çalışıyoruz.Malum topiğimizin adı "pozitif düşünce pozitif sonuç" Burada umutsuzluk pek yoktur.
Aramıza hoşgeldin vereliniortak
Ben 29 yaşındayım,eşim 36.
1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz,eşimde de bende de bir sorun yok,ama kısmet olmadı daha,beklemedeyiz sabırla..

one gııı:1rolleyes:benneyaptımki

anaam yaz bak preseed diye sende al sende al,yumurtlama dönemi ilişkiden önce,içine sıktığın bir şey,spermlerin kolay ilerlemesini sağlıyormuş,vajinadaki asitli sıvının spermleri öldürmesini engelliyormuş yaaa,topikte var oku cicim.
bir denemek istiyorum aklımda kalmasın

bu kuruluk yaşayan kadınlaara özel vajınal ıslaklık jeli arkadaşlar eğerr ki ıslaklığınız o özel günlderde varsa ne gerek varkı

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
maşallah millet çoktan keşfetmişde hamiş olmuşlar bile
kız senn de hızına yetişilmiyo her gün bişey buluyon kaydirigubbakcemile

napim şekerim artık her yolu denemeye karar verdim.Böyle doğal yolla beklersem biraz fazla bekleyeceğim.En azından aklımda kalmasın istiyorum denemedim demiyim yani.Belki işe yarar hem belli mi olur,o kadar insan hamile kalmış belki biz de kalırız,belki bir vesile olur bize

bu kuruluk yaşayan kadınlaara özel vajınal ıslaklık jeli arkadaşlar eğerr ki ıslaklığınız o özel günlderde varsa ne gerek varkı

bebişim hoşgeldin,
Ama aynı zamanda vajinadaki o asidik sıvıyı düzenliyor,spermlerin ölmesini engelliyor ve daha hızlı ilerlemelerini sağlıyor.

haklısın canım ama hani diğer otu yapcakdık bu ay
neysse aldığsan sen bunu dene
bende otu deneyım bi dahak, aya baktık olmadı ben onu sende otu :roflol:

bebişim hoşgeldin,
Ama aynı zamanda vajinadaki o asidik sıvıyı düzenliyor,spermlerin ölmesini engelliyor ve daha hızlı ilerlemelerini sağlıyor.

hım ama vajına zaten o günlerde özel sıvı üretiyo yazıyoda sitesinde baktım preseed vahjınal sıvının birebir aynısı diyo okudunmu sen kuruluk yaşayan kadınlarda diyo kullan istersen bakalım ii gelirse bizde alalımm

haklısın canım ama hani diğer otu yapcakdık bu ay
neysse aldığsan sen bunu dene
bende otu deneyım bi dahak, aya baktık olmadı ben onu sende otu :roflol:

o başka bu başka,onu da içeceğim,bunu da süreceğim :))

aman ne bilim aklımda kalmasın işte,bir sürü kişi hamile kalmış..Benimde fazlasıyla ıslak olur ya neyse,bi yandan çalışıp bi yandan silerim yani kaydirigubbakcemile3 bakalım bunuda sürünce ne olacak

Nalan hoşgeldin canım,geçmişimi okuyorsun 2 saattir cicim,vallahi çıkıcaz birazdan gel 2 muhabbet edelim sonra oku kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…