evet canımm sorma yemeğe çalısıyorum ama midem kabul etmiyorr..
handancım listede sıra sana gelmiş :))
yok cnm net olsa bile kaynanamdan dolayı giremem cnm artık çabucak geçer günler inş. akannehir
ben de leylekli avatar yaptım kendime :)
ayrıca bugünlerd geriye doğru saydığım için güya gün saydığımı unuttursun diye dün kendime kanaviçe işlemek için hazır bi set aldım.
ancak henüz başlamadım :)
başlayınca foto yüklerim size.
evet canım :)) bütün pozitifliğimle bekliyorum..adı mucize olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
edacım metabolizman altüst oldu tabii, normal sanki :/ ama üzülüyorum çok, pek keyifli olmasa da yemeye çalışlmaz:
cnm aynı benim gibi olmuşsun hiç ağzının tadı yok dimi ben daha bugün kendime geldim doktor bi ilaç verdi anca yeni yeni kendime geldim havalardan cnm yemenk yemediiğin için mideni küstürmüşün yapman gereken zamanlı yemek yemek cnm sen şimdi teksin diye yemek yemiyosun ben bilirim ama yemen lazım eşim benimle 3 günden beri çok ilgilendi allah razı olsun bugün ne yedimi anca anlayabildim opuyorumnanaktan
off mafoldumben
uğur getirsin avatarın sana inşallah..
heh aldınmı süper nasıl bir şey?
off mafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üzülme canım ben de dün adet oldum bir dahaki aya inş hayırlısıylaa.
evet canım yaa bütün hormanlarım oynadı yerinden umarım çabuk toparlanırımm..tşk ederim cnm benim yemeğe çalışıyorumm..
inşallah döndüğünde güzel haberlerini alırız opuyorumnanaktan
inşallah canım ya adet döneminin gerginliği galiba yoksa bebk olayını çok takmıyorum allahım hayırlı zamanda versin sadece herşeye sinirleniyorum bugün bide çalışıyorumki bari evde olsam çokta ağrım var
köy gibi orası bugün eşime sordum ilişki olucak mı köydeyken dedim dediki her yer gıcırdıyo :roflol: dedi hemde eltimde var yanımda çoçuklarıyla hep beraber gidiyoruz ve orda yumurtlama günlerim malesef negatif gelirim heralde inş. bu ay tutar aminnn
aldım aldım, gelincik işlemeli, masa örtüsü.
fikir vermeseydin nerden başlayacağım diye 40 gün düşünürdüm canım, çok sağol kaydirigubbakcemile3
:teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ben de böyle günlerde çok gergin ve sinirli olurum sana tavsiyem böyle durumlarda bitki çayı iç insanı çok rahatlatıyorr..
yumurtaya kadar çabucak toparla kendini inşallah :1hug:
canım adetim 18 gün geciktigi için kasığım belim karnım çok agrıyor sanırım karnım agrıdıgı için yemek yiyemiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?