Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canımm sorma yemeğe çalısıyorum ama midem kabul etmiyorr..

cnm aynı benim gibi olmuşsun hiç ağzının tadı yok dimi ben daha bugün kendime geldim doktor bi ilaç verdi anca yeni yeni kendime geldim havalardan cnm yemenk yemediiğin için mideni küstürmüşün yapman gereken zamanlı yemek yemek cnm sen şimdi teksin diye yemek yemiyosun ben bilirim ama yemen lazım eşim benimle 3 günden beri çok ilgilendi allah razı olsun bugün ne yedimi anca anlayabildim opuyorumnanaktan

evet canımm sorma yemeğe çalısıyorum ama midem kabul etmiyorr..

off mafoldumben

uğur getirsin avatarın sana inşallah..
heh aldınmı süper nasıl bir şey?

edacım metabolizman altüst oldu tabii, normal sanki :/ ama üzülüyorum çok, pek keyifli olmasa da yemeye çalış lmaz:

evet canım yaa bütün hormanlarım oynadı yerinden umarım çabuk toparlanırımm..tşk ederim cnm benim yemeğe çalışıyorumm..

canım adetim 18 gün geciktigi için kasığım belim karnım çok agrıyor sanırım karnım agrıdıgı için yemek yiyemiyorumm..

üzülme canım ben de dün adet oldum bir dahaki aya inş hayırlısıylaa.

inşallah canım ya adet döneminin gerginliği galiba yoksa bebk olayını çok takmıyorum allahım hayırlı zamanda versin sadece herşeye sinirleniyorum bugün bide çalışıyorumki bari evde olsam çokta ağrım var

inşallah döndüğünde güzel haberlerini alırız opuyorumnanaktan

köy gibi orası bugün eşime sordum ilişki olucak mı köydeyken dedim dediki her yer gıcırdıyo :roflol: dedi hemde eltimde var yanımda çoçuklarıyla hep beraber gidiyoruz ve orda yumurtlama günlerim malesef negatif gelirim heralde inş. bu ay tutar aminnn

canım ben de böyle günlerde çok gergin ve sinirli olurum sana tavsiyem böyle durumlarda bitki çayı iç insanı çok rahatlatıyorr..

kuzum kıyamam ben sana yaa :çok üzgünüm:
bu ay olumlu sonuçlanır o zaman inşallah
gerçi sen ne fındık kurdusun, bulursun bi yolunu gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :dance:

aldım aldım, gelincik işlemeli, masa örtüsü.
fikir vermeseydin nerden başlayacağım diye 40 gün düşünürdüm canım, çok sağol kaydirigubbakcemile3

aman canım ne demek
bende çok heves ederim kanaviçeye ama bir türlü fırsat yaratamadım.
kafan dağılır yaparsın ne güzel işte..

yumurtaya kadar çabucak toparla kendini inşallah :1hug:

inş toparlanırım canım bir iki güne..bu yumurtlama da ümidim yok cnm yaa neden dersen hem adet günüm oynadı denk gelmek zor olabilir hemde 1 agustosta lojman çıkacak taşınıcam kaynanam görümcem çocukları falan gelecek o yüzden bu ay çok iyi çalışmalar yapamicaz gibime geliyor tatlımm..

canım adetim 18 gün geciktigi için kasığım belim karnım çok agrıyor sanırım karnım agrıdıgı için yemek yiyemiyorumm..

cnm benim anlıyorum seni çok geçmiş olsun cnm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…