iyi geceler kuzum.
ben de kaçayım yavaştan... yarın görüşürüz.
iyi geceler herkeseee sengözlerimebaksanab
bu gecede bana ayrılan sürenin sonuna geldik.Yapımda ve yayında emeği geçen siz sevgili dostlarıma teşekkür eder,esenlikler dilerim .
iyi geceler kuzum.
ne oluyosunuz kız yeter artık ayrılın :roflol: :roflol:
ah canım hemen geçşin inşallah karın ağrın,buradan sana sihir gönderdim :))
çalışırken daha da zor yaaa bu iş,ben hep diyordum kadınlar her ay adetlerinin ilk günü izinli olsun diye,galiba öyle bir çalışma varmış :))
ama doğum sancısında bebişini kucağına aldığında ne sancı hatırlarsın ne bişey dünya duracak o an gibime geliyor..
iyi geceler kuzum.
evet canım gidemiyorum demek daha doğru ama uykum da geldi .Yatmaya hazırlanmam yarım saat zaten benim kaydirigubbakcemile3
o da dogru ilk gebeliğim tek ilişkide olmuştu..
teşekkürederim tatlım
vallahi tatil etseler ne iyi olur bugün nöbetim var bide 24 saat sabah 8 de geldim sabah 8 e kadar tam gününü buldu yani
allah bebiş nasip etsinde o sancıya razıyım
bizi kimse ayıramazzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
neee 24 saat mi ne nöbeti bu yahu askerde bile yoktur bu kadar uzun
allah verdikten sonra tek seferdede olur vermeyeceksede hiçbişey fayda etmiyo benim bu ay herşey normaldi yumurta oluştu ama olmadıııı
uşşşş yesinler sizi:roflol: :roflol:
ayy kıyamam canım sabah erken kalkıcaksın yat sen o zaman ben bu gece topik bekçiliği yapıcam kaydirigubbakcemile3
evet bizim 24 saat nöbetimiz var sabah gidip uyuycam ayda 1 yada 2 kere
kısmet ve hayırlısı değilmiş tatlım umarım önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırızz..
neee 24 saat mi ne nöbeti bu yahu askerde bile yoktur bu kadar uzun
off hep bu sorumluluk sahibi olma huyumdan canım,aslında istesem daha geç gidebilirim kimse birşey demez ama ben olurda birgün biri lafını yapar aman kimseye laf ettirmiyim diye 9 da gidiyorum.
9 da işte olmak için 06:20 de uyanıyorum giyin makyaj yap,kahvaltı et anca 8 de evden çıkıyorum iş yerimde karşıda 1 saat sürüyor gitmem.hergün aynı off
kolay gelsin canım valla zor
hayırlısı ben hep hayırlı zaman nezamansa ozaman ver diye dua ediyorum ama bu süreçte insan bunalıyo sıkılıyo ama allah sabrını veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?