Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kuzum kıyamam ben sana yaa :çok üzgünüm:
bu ay olumlu sonuçlanır o zaman inşallah
gerçi sen ne fındık kurdusun, bulursun bi yolunu gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :dance:

bencede canım,samanlık yok mu orada,samanlığa atarsın kocanı bebişim kaydirigubbakcemile3

canım ben de böyle günlerde çok gergin ve sinirli olurum sana tavsiyem böyle durumlarda bitki çayı iç insanı çok rahatlatıyorr..

şu an işyerindeyim ve bitki çayı yok ben yeşilçay içiyorum normalde ama kalmamış acayipte ağrım var diyorum bu ağrı böleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir

bu gecede bana ayrılan sürenin sonuna geldik.Yapımda ve yayında emeği geçen siz sevgili dostlarıma teşekkür eder,esenlikler dilerim .

o olacaksa bi seferde de olur, daha dur bakalım :) hiç belli olmaz.

kuzum kıyamam ben sana yaa :çok üzgünüm:
bu ay olumlu sonuçlanır o zaman inşallah
gerçi sen ne fındık kurdusun, bulursun bi yolunu gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :dance:

inş. cnm aminn inş. sende güzel haber verirsin bizlerde kaydirigubbakcemile5

bencede canım,samanlık yok mu orada,samanlığa atarsın kocanı bebişim kaydirigubbakcemile3

varda oruçlu oruçlu çarpılmayalım :roflol: :roflol: bide o fındık toplamanın yorgunluğuyla ne yapıcam hiç bilmiyorum :sinifsinif:

şu an işyerindeyim ve bitki çayı yok ben yeşilçay içiyorum normalde ama kalmamış acayipte ağrım var diyorum bu ağrı böleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir

ah canım hemen geçşin inşallah karın ağrın,buradan sana sihir gönderdim :))

çalışırken daha da zor yaaa bu iş,ben hep diyordum kadınlar her ay adetlerinin ilk günü izinli olsun diye,galiba öyle bir çalışma varmış :))
ama doğum sancısında bebişini kucağına aldığında ne sancı hatırlarsın ne bişey dünya duracak o an gibime geliyor..

aslında canım böyle özel günler yaklaştığı günlerde çantana bir iki tane koy bir dahakinde ben çalışırken öyle yapıyordum yada çekmeceme bırakıyordum..
valla canım ben kürtajı anestesisiz oldum dr bu kürtajı olana kadar 3 doğum yapardın dedi çok sancılı ama sonucta kısa sürüyor ve kucagına çok tatlı bir bebek geliyor..

varda oruçlu oruçlu çarpılmayalım :roflol: :roflol: bide o fındık toplamanın yorgunluğuyla ne yapıcam hiç bilmiyorum :sinifsinif:

yaa bak zaten iftar geç,insanlar orucunu açtıktan sonra bir rehavet bir rehavet oldukları yere çökerler,sizde biz biraz dolaşalım hazmedelim diye çıkar pırrr samanlığa uçarsınız,eh amaç bebiş günah değildir herhalde iftar sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…