kuzum kıyamam ben sana yaa :çok üzgünüm:
bu ay olumlu sonuçlanır o zaman inşallah
gerçi sen ne fındık kurdusun, bulursun bi yolunu gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :dance:
aman canım ne demek
bende çok heves ederim kanaviçeye ama bir türlü fırsat yaratamadım.
kafan dağılır yaparsın ne güzel işte..
:teselli:
a.s.
canım ben de böyle günlerde çok gergin ve sinirli olurum sana tavsiyem böyle durumlarda bitki çayı iç insanı çok rahatlatıyorr..
özellikle papatya alkisalkisalkis
cnm benim anlıyorum seni çok geçmiş olsun cnm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inş toparlanırım canım bir iki güne..bu yumurtlama da ümidim yok cnm yaa neden dersen hem adet günüm oynadı denk gelmek zor olabilir hemde 1 agustosta lojman çıkacak taşınıcam kaynanam görümcem çocukları falan gelecek o yüzden bu ay çok iyi çalışmalar yapamicaz gibime geliyor tatlımm..
bencede canım,samanlık yok mu orada,samanlığa atarsın kocanı bebişim kaydirigubbakcemile3
kuzum kıyamam ben sana yaa :çok üzgünüm:
bu ay olumlu sonuçlanır o zaman inşallah
gerçi sen ne fındık kurdusun, bulursun bi yolunu gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :dance:
bu gecede bana ayrılan sürenin sonuna geldik.Yapımda ve yayında emeği geçen siz sevgili dostlarıma teşekkür eder,esenlikler dilerim .
bencede canım,samanlık yok mu orada,samanlığa atarsın kocanı bebişim kaydirigubbakcemile3
şu an işyerindeyim ve bitki çayı yok ben yeşilçay içiyorum normalde ama kalmamış acayipte ağrım var diyorum bu ağrı böleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir
şu an işyerindeyim ve bitki çayı yok ben yeşilçay içiyorum normalde ama kalmamış acayipte ağrım var diyorum bu ağrı böleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bu gecede bana ayrılan sürenin sonuna geldik.Yapımda ve yayında emeği geçen siz sevgili dostlarıma teşekkür eder,esenlikler dilerim .
varda oruçlu oruçlu çarpılmayalım :roflol: :roflol: bide o fındık toplamanın yorgunluğuyla ne yapıcam hiç bilmiyorum :sinifsinif:
o olacaksa bi seferde de olur, daha dur bakalım :) hiç belli olmaz.
gidiyor musun canımm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?