Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hayırlısı olsun inşallah duruşah.Bu ay güzel şeyler olacak

hakkında hayırlısı canım inşallah bebişin olur bu ay

tamam tatlım...sen ne yaptın görüşmeyeli...doktora gitmiştin...tekrar gitttin mi

hangisini soruyon kaydirigubbakcemile3 kadın doğuma gideli çok oldu herşey çok güzel dedi yolladı evet daha sonra acile gittik gece 3 gibiydi midemden dolayı antibiyotik çok kullanıyorum iltahabım geçsin diye midemi mafetmiş daha içmiyorum öle 5 gün oldu düzeldim allaha şükür daha sonra daha gitmedim cnm inş. bebişim olurda kontrole giderim :lepi: :roflol:

kübra hanım resim koyduk beni beğenmedinde ondanmı konuşmuyosun bakalım,hem resim koyduruyosun hem pat diye çıkıyosun hemde sonra yazdıklarımı okumuyosun hemde cevap vermiyorsun :dilcikar:

kızlar ben bu sıcak hava hem çorap hem patik giyiyorum inanırmısınız ayıpdır sölemesi idrar yaparken çok yanmam oluyodu kanamam iltihaptan dolayı ve adet olduğumdan beri patik giyorum çok şükür daha yanmam yok sempatiksalakcinni bu aydan ümitliyim kızlar inş. tutunuyodur kaydirigubbakcemile

kübra hanım resim koyduk beni beğenmedinde ondanmı konuşmuyosun bakalım,hem resim koyduruyosun hem pat diye çıkıyosun hemde sonra yazdıklarımı okumuyosun hemde cevap vermiyorsun :dilcikar:

kız yok eşim uyandı yemek yaptım bilğisayarı ona verdim acil kalkdım yani sonra geldim yazdım sana okumadın heralde cnm kaydirigubbakcemile

inşallah canım inşallah

handancım sonra koyarsın inş. eşim markete gidelim diyo tatlım ben kaçım yine kızma heee opuyorumnanaktan

:a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…