tamam tatlım...sen ne yaptın görüşmeyeli...doktora gitmiştin...tekrar gitttin mihayırlısı olsun hakkında cnm dikkat et kendine iş yapma yat pasoooo kaydirigubbakcemile5 :roflol: :roflol:
merhaba kızlar...ben 14 temmuzda adet oldum buna göre beklenen adet tarihim 10 ağustos...dün kontrole gittim iki yumurtan var çok güzel dedi.çatlatma iğnesi yaptırdım...beklemedeyim...bakalım bu ay ne bekliyor beni...
merhaba kızlar...ben 14 temmuzda adet oldum buna göre beklenen adet tarihim 10 ağustos...dün kontrole gittim iki yumurtan var çok güzel dedi.çatlatma iğnesi yaptırdım...beklemedeyim...bakalım bu ay ne bekliyor beni...
tamam tatlım...sen ne yaptın görüşmeyeli...doktora gitmiştin...tekrar gitttin mi
babu altta görünüyosun ama hiç selam sabah vermiyosun kız
kübra hanım resim koyduk beni beğenmedinde ondanmı konuşmuyosun bakalım,hem resim koyduruyosun hem pat diye çıkıyosun hemde sonra yazdıklarımı okumuyosun hemde cevap vermiyorsun :dilcikar:
canım actım siteyi bi ara yazılanları okuyodum sonra işlere dalmısım kalmıs öyle:s
kızlar ben bu sıcak hava hem çorap hem patik giyiyorum inanırmısınız ayıpdır sölemesi idrar yaparken çok yanmam oluyodu kanamam iltihaptan dolayı ve adet olduğumdan beri patik giyorum çok şükür daha yanmam yok sempatiksalakcinni bu aydan ümitliyim kızlar inş. tutunuyodur kaydirigubbakcemile
neyse olsun canım hoşgeldin bakalım
merhaba kızlar....nasılsınız:?
hoşbuldukkk...sizin nasıl gidiyo ??
hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?