aminn inşallah,bende çizelge yapmak için hevesleniyorum daha ziyade kaydirigubbakcemile3
çok güsel olmuş canım bende sizden özendimde koydum ne yalan söylim çok hoşuma gittiiii
gelsin bebikler konsun hamiş avatarları inşallahhhhhhh:sm_cool:
amin inşallah canım:kedi: teşekkür ederim canım inşallah bu ay seninki gibi hamile avatarı koymayı nasip eder Allahh Şeniz
ben senin yaptığın gibi yapacağım canım..
ayyy evet onuda leylekli yapak kısss havamız batsın ayoll bayanssulusmile
birgün öyle bir gün böyle hergün farklı yaparız şekerim hihoyyyt
inşallah canım inaşşallaaaaaaaahhh ben inanıyorum bu ayy gelecek bebeğim
10 gün kaldıı eyvahedigeldismile tırsıyorummm ohaoldumsmile
inşallah canım inaşşallaaaaaaaahhh ben inanıyorum bu ayy gelecek bebeğim
10 gün kaldıı eyvahedigeldismile tırsıyorummm ohaoldumsmile
selam kıslar ben geldim
doktordaydım başım çatlıyor
ee nasılsınız
selam kıslar ben geldim
doktordaydım başım çatlıyor
ee nasılsınız
hoşgeldin a.s.
biz iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim hamdolsun uğraşıyorum işte günde 2 sefer hastaneye gidiyorum beni yıpratıyor baya halim kalmıyor inşaallah Allah emeklerimin karşılığını verir
iyiyim hamdolsun uğraşıyorum işte günde 2 sefer hastaneye gidiyorum beni yıpratıyor baya halim kalmıyor inşaallah Allah emeklerimin karşılığını verir
kızlar ya dünyanın en güzel şeyi olsa gerek bir bebek sahibi olmak.ayy cnm ya gittim komşuma mini,cik bebek o kadar tatlıki anlatamam.daha 6günlükmüş.çok şekerdi.allahım bizede nasip netsin inş
kızlar ya dünyanın en güzel şeyi olsa gerek bir bebek sahibi olmak.ayy cnm ya gittim komşuma mini,cik bebek o kadar tatlıki anlatamam.daha 6günlükmüş.çok şekerdi.allahım bizede nasip netsin inş
dün hangi arkadaşımızdı tam hatırlamıyorum ama nickinin altındaki yere gel artık eşşek sıpası yazmış.
ayy çok güldümmm:roflol:
tüm yüreğimle ona katılıyorum
dün hangi arkadaşımızdı tam hatırlamıyorum ama nickinin altındaki yere gel artık eşşek sıpası yazmış.
ayy çok güldümmm:roflol:
tüm yüreğimle ona katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?