Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah canım inaşşallaaaaaaaahhh ben inanıyorum bu ayy gelecek bebeğim
10 gün kaldıı eyvahedigeldismile tırsıyorummm ohaoldumsmile

tırsma canım kaydirigubbakcemile3
Eğer sen inanıyorsan bu iş olmuştur,hayırlısı olsun inşallah canım :Saruboceq:

selam kıslar ben geldim
doktordaydım başım çatlıyor
ee nasılsınız

kızlar ya dünyanın en güzel şeyi olsa gerek bir bebek sahibi olmak.ayy cnm ya gittim komşuma mini,cik bebek o kadar tatlıki anlatamam.daha 6günlükmüş.çok şekerdi.allahım bizede nasip netsin inş

iyiyim hamdolsun uğraşıyorum işte günde 2 sefer hastaneye gidiyorum beni yıpratıyor baya halim kalmıyor inşaallah Allah emeklerimin karşılığını verir

amiinn canım benim .şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.

dün hangi arkadaşımızdı tam hatırlamıyorum ama nickinin altındaki yere gel artık eşşek sıpası yazmış.
ayy çok güldümmm:roflol:
tüm yüreğimle ona katılıyorum

kızlar ya dünyanın en güzel şeyi olsa gerek bir bebek sahibi olmak.ayy cnm ya gittim komşuma mini,cik bebek o kadar tatlıki anlatamam.daha 6günlükmüş.çok şekerdi.allahım bizede nasip netsin inş

ayy ne güzel,bizlerede nasip olacak inşallah.İnsan dokunmaya korkar minicik bebiş,Allah bağışlasın anasına babasına.

duygularmı çok güzel ifade etmiş kubicim

bu arda komşumun çoçuğuda tedaviyle olmuş
bende ona benim rahatsızlımı anlattım
oda dediki sen normal bi doktora nie gidiosun prof.a gitmen lazım çünkü biz normal hasta değiliz dedi.kafama yattı.şimdi tüp bebek merkezine gidicem ramazandan sonra.çünkü bu doktorumda ameliyatı başka yerde olucam eşim örneğini başka yerde verecek hiç değilse bu merkezde herşey olduğum yerde olacak.aşılama tüp bebek ameliyat her neyse aynı merkezde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…