neyse ben çıktım hayırlı günler
kızzz sende çok güzelmişsin
canım o senin güzelliğin,eski bir resim bu şimdi saçım koyu renk kestane,cüzdanımdaydı tarayıp koydum :))
hımm anladım canım olsun yinede güzel foton
slm kızlar
slm kızlar
birazdan bebek görmeye komşuma inicem.canım çok sıkılıodu.hergün kayınvalidemi görmekten bıktım.bende kuaföre gittim kaşımı aldırdım fön çektirdim.eve bgelirken pastaneye uğradım çikolata siparişi verdim.komşum doğum yapmış onlara gidicem bi yarım saat.sordum evdelermiş.daha ilk defa bi komşuma gidicem 2yıldır.bizim apartman jet sosyete olduğu için.kimse kimseye gitmio.sizce iyi yapmışmıyım gidiceme
birazdan bebek görmeye komşuma inicem.canım çok sıkılıodu.hergün kayınvalidemi görmekten bıktım.bende kuaföre gittim kaşımı aldırdım fön çektirdim.eve bgelirken pastaneye uğradım çikolata siparişi verdim.komşum doğum yapmış onlara gidicem bi yarım saat.sordum evdelermiş.daha ilk defa bi komşuma gidicem 2yıldır.bizim apartman jet sosyete olduğu için.kimse kimseye gitmio.sizce iyi yapmışmıyım gidiceme
ben acilen çıkmak zorunda kaldım bi baktım eşim kalkmış yemek yaptım yedik ve geldim ani kaçış oldu benimkisi kaydirigubbakcemile3
ekleyin kızlar gösterim fotomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?