amin canım benimamiinn canım benim .şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.
evet bende gördüm o yazıyıdün hangi arkadaşımızdı tam hatırlamıyorum ama nickinin altındaki yere gel artık eşşek sıpası yazmış.
ayy çok güldümmm:roflol:
tüm yüreğimle ona katılıyorum
Allah güç,kuvvet versin,emeklerini boşa çıkartmasın inşallah. :Saruboceq:
kızlar ben birazdan asli görevim olan kayınvalidemlere gitcemklava:
vaktim kısa onun için her an çıkabilirim
kızlar ben birazdan asli görevim olan kayınvalidemlere gitcemklava:
vaktim kısa onun için her an çıkabilirim
duygularmı çok güzel ifade etmiş kubicim
bu arda komşumun çoçuğuda tedaviyle olmuş
bende ona benim rahatsızlımı anlattım
oda dediki sen normal bi doktora nie gidiosun prof.a gitmen lazım çünkü biz normal hasta değiliz dedi.kafama yattı.şimdi tüp bebek merkezine gidicem ramazandan sonra.çünkü bu doktorumda ameliyatı başka yerde olucam eşim örneğini başka yerde verecek hiç değilse bu merkezde herşey olduğum yerde olacak.aşılama tüp bebek ameliyat her neyse aynı merkezde olacak
ben çıkıyorum kıslar biraz uzanıyım eşim gelene kadaş görüşmek üzere hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur.. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur...
Mevlana Celaleddin-i Rumi
hperiiii kız döktürmüşsün bacım...
evet onun gittiği doktora gitcem.onudaki sorun hiç adet görmemesi ve yumurtalıkları hep 7mm büyüyomuş
kızlar ben kaçarrrrrrr
öptüm sizi
kızlar kusura bakmayın bu aralar hiç yazamıyorum ben:s işler cok bastırdı ama gelecek hafta rahat olcam bu haftayı atlatınca işler azalıyohihoyyyt
kızlar kusura bakmayın bu aralar hiç yazamıyorum ben:s işler cok bastırdı ama gelecek hafta rahat olcam bu haftayı atlatınca işler azalıyohihoyyyt
canım kolay gelsin,olsun yazamasanda varlığın yeter opuyorumnanaktan
tamam canım sen işlerinle ilgilen haftaya bol bol yazışırız
cok şekersinizzzzzolumunekankayizsmile :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?