Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

amiinn canım benim .şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.
amin canım benim
dün hangi arkadaşımızdı tam hatırlamıyorum ama nickinin altındaki yere gel artık eşşek sıpası yazmış.
ayy çok güldümmm:roflol:
tüm yüreğimle ona katılıyorum
evet bende gördüm o yazıyı
Allah güç,kuvvet versin,emeklerini boşa çıkartmasın inşallah. :Saruboceq:

amin canlarım Allah kimseye yaşatmasın

kızlar ben birazdan asli görevim olan kayınvalidemlere gitcemklava:
vaktim kısa onun için her an çıkabilirim

evet daha iyi olur,bak iyiki konuşmuşsun..Onun gittiği yere mi gideceksin?

ben çıkıyorum kıslar biraz uzanıyım eşim gelene kadaş görüşmek üzere hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur.. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur...
Mevlana Celaleddin-i Rumi

hperiiii kız döktürmüşsün bacım...
evet onun gittiği doktora gitcem.onudaki sorun hiç adet görmemesi ve yumurtalıkları hep 7mm büyüyomuş

hperiiii kız döktürmüşsün bacım...
evet onun gittiği doktora gitcem.onudaki sorun hiç adet görmemesi ve yumurtalıkları hep 7mm büyüyomuş

en azından tescilli bir doktor,demekki doğru tedavi uygulamış ve hamile kalmış kız,iyi bari canım bak gördün mü bugün oraya gitmen senin için iyi oldu.iyiki gitmişsin.
İnşallah senin içinde en doğru tedaviyi uygulayacak ve bebişine kavuşturacak canım.
Bence doktora gitmek için ramazanı bekleme ,biran önce git görüş bir plan yaparsınız.

kızlar kusura bakmayın bu aralar hiç yazamıyorum ben:s işler cok bastırdı ama gelecek hafta rahat olcam bu haftayı atlatınca işler azalıyohihoyyyt

bu arada iki kilo aldım diyodum yaaa kızlaar biri gitmiş korkuyodum bu kadar hızlı baslarsam topac olurum sonunda diye kaydirigubbakcemile3 şişkinlikten falandı sanırım...bi de düzenli beslenmeye alısık değildi vücudum galiba o da kilo aldırdı...

bi de oturdugun yerdeki saglık ocagına gidip kayıt yaptırmak gerekiyomus...ayda bir falan kan tahlili yapıolarmıs düzenli olarak takip ediyolarmıs kan degerlerini orda ben yeni öğrendim bunu..bir arakdasım 5. ayında gitmiş kızmıslar bu zamana kadar nerdeydin diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…