Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

olablir canım ama ilk üç ayda en fazla 1 veya 2 kilo alnması lazımmış 6.aydan sonra bütün kilo alınıyormuş

cok şekersinizzzzzolumunekankayizsmile :1hug:

olumunekankayizsmile

benim arkadaşım ilk 3 ayda 7 kilo aldı.
Tabi sonra yavaşladı ama,çünkü o çok zayıftı.
Bence önce sağlığı yerine gelsin diye bünyesi otomatikman kilo aldıki bebeği besleyebilsin.

İlk başlarda vücut alışana kadar iniş çıkış olur herhalde canım..

ya erken yumurtlamışsan olamaz mı??
bak nette okudum her ay aynı günlerde yumurtlamıyormuşuzz..

benim zaten ateşim 6. de 36,2 lerdeydi o günlerde de kasık ağrım vardı anlamadım valla çok fenayım neler yaptım geçmniyo bulantım yemek ten tiksindim belkide strestendir anlamadım

olabilir cnaım ben cok zayıf değilim aslında ama normalin biraz altındayım zayıf olanlar daha cok kilo alıyo diyenler var..ama tam tersini söyleyen de var tabia.s

benim zaten ateşim 6. de 36,2 lerdeydi o günlerde de kasık ağrım vardı anlamadım valla çok fenayım neler yaptım geçmniyo bulantım yemek ten tiksindim belkide strestendir anlamadım

ay şekerim sen ne zamandır ateş tablonu yollamıyorsun bize kaydirigubbakcemile3 özledik.
hatta sen ne zamandır çok az giriyorsun topiğe neden acabaaaa klava:

Stres yapma canım benim,kafaya taktıkça daha da artar psikolojik olabilir..

iyi akşamlar canımmm....

kızlar ben de yavas yavas cıkayımmm ohhh beaa bitti bugun de....yarın inşallah daha cok olurum aranızda....öpüyorum kocamaaaannnnnnn..........

keyfim yok canım yaaa hiç hemde

13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20

iyi akşamlar canımmm....

kızlar ben de yavas yavas cıkayımmm ohhh beaa bitti bugun de....yarın inşallah daha cok olurum aranızda....öpüyorum kocamaaaannnnnnn..........

yarın görüşürüz canım,öpüyorum bendee,iyi bak kendine,bebişinee :ecrin_bebek:

:uhm: derecemi takıldı yahu,niye hiç fark yok anlamadım ben şimdi hangi gün yumurtladın ne oldu??
11 ve 12.gün gibi sanki 10.gün 36,20 çünkü sonra 36,40 a çıkmış..

madem keyfin yok daha çok gelmen lazım canikom niye uzaklaştınkii,diğer topiğe dahamı çok giriyosun yoksa hııı? eyvahedigeldismile
neden bu kadar sıktın kendini canım benim?

benim çıkmam lazım şekerler,yarın görüşürüz iyi akşamlar öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

bu arada bugün uzaklardan arayan çoook eski ama hep hayatımda kocaman bi yeri olan çok sevdiğim bi arkadaşım arayarak 4 haftalık hamile olduğu haberini verdi
bu ay hem onun hem de özpar'ın bebişinin uğurunu aldım, kim korkar 6 ağustostan sengözlerimebaksanab

ayrıca bir de başka birşey var söylemek istediğim, bir arkadaşım tatilde, evinin anahtarını bırakmıştı bana, kediciğine bakıyordum arada uğrayıp.
bugün de gittik eşimle, mutfakta bir tıss sesi. ara tara ne olduğunu anlamadık önce. sonra farkettik ki, setüstü ocağa gaz getiren dökme demir boru var ya, dirsek şeklinde olan, işte o çatlamış ve doğalgaz sızıyor :bbo:
eşim hemen dışarıdan gaz girişini kesti ve arkadaşımı da arayıp haber verdik. ama gerçekten verilmiş sadakası varmış, çok ama çok ucuz atlattı. eğer tesadüfen bugün gitmemiş olsaydık bi felaket olabilirdi allah korusun.
bu olaydan alınacak ders ise; evinizden uzun süreli uzaklaşıyorsanız, gaz bağlantınızı kesmeden gitmeyin sakın. çok ama çok önemli. çok dikkat istiyor kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…