bu arada iki kilo aldım diyodum yaaa kızlaar biri gitmiş korkuyodum bu kadar hızlı baslarsam topac olurum sonunda diye kaydirigubbakcemile3 şişkinlikten falandı sanırım...bi de düzenli beslenmeye alısık değildi vücudum galiba o da kilo aldırdı...
cok şekersinizzzzzolumunekankayizsmile :1hug:
bu arada iki kilo aldım diyodum yaaa kızlaar biri gitmiş korkuyodum bu kadar hızlı baslarsam topac olurum sonunda diye kaydirigubbakcemile3 şişkinlikten falandı sanırım...bi de düzenli beslenmeye alısık değildi vücudum galiba o da kilo aldırdı...
olablir canım ama ilk üç ayda en fazla 1 veya 2 kilo alnması lazımmış 6.aydan sonra bütün kilo alınıyormuş
ya erken yumurtlamışsan olamaz mı??
bak nette okudum her ay aynı günlerde yumurtlamıyormuşuzz..
olumunekankayizsmile
benim arkadaşım ilk 3 ayda 7 kilo aldı.
Tabi sonra yavaşladı ama,çünkü o çok zayıftı.
Bence önce sağlığı yerine gelsin diye bünyesi otomatikman kilo aldıki bebeği besleyebilsin.
İlk başlarda vücut alışana kadar iniş çıkış olur herhalde canım..
benim zaten ateşim 6. de 36,2 lerdeydi o günlerde de kasık ağrım vardı anlamadım valla çok fenayım neler yaptım geçmniyo bulantım yemek ten tiksindim belkide strestendir anlamadım
benim zaten ateşim 6. de 36,2 lerdeydi o günlerde de kasık ağrım vardı anlamadım valla çok fenayım neler yaptım geçmniyo bulantım yemek ten tiksindim belkide strestendir anlamadım
kızlar bana müsade hepinize iyi akşamlar kocaman öpüyorum kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
keyfim yok canım yaaa hiç hemdeay şekerim sen ne zamandır ateş tablonu yollamıyorsun bize kaydirigubbakcemile3 özledik.
hatta sen ne zamandır çok az giriyorsun topiğe neden acabaaaaklava:
Stres yapma canım benim,kafaya taktıkça daha da artar psikolojik olabilir..
iyi akşamlar canımmm....
kızlar ben de yavas yavas cıkayımmm ohhh beaa bitti bugun de....yarın inşallah daha cok olurum aranızda....öpüyorum kocamaaaannnnnnn..........
keyfim yok canım yaaa hiç hemde
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur.. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur...
Mevlana Celaleddin-i Rumi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?