biz de iyiyiz canımmmmhihoyyyt ama uykumuz vaarakannehir
ayy uyku işide zor yaaa..allah yardımcın olsun canımm...
bu arada bugün uzaklardan arayan çoook eski ama hep hayatımda kocaman bi yeri olan çok sevdiğim bi arkadaşım arayarak 4 haftalık hamile olduğu haberini verdi
bu ay hem onun hem de özpar'ın bebişinin uğurunu aldım, kim korkar 6 ağustostan sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar, işe yeni geldim mirmirmirmir uyumuşum. neyse ki patronum bişey demedi.
Günaydın şekerlerrr
ayrıca bir de başka birşey var söylemek istediğim, bir arkadaşım tatilde, evinin anahtarını bırakmıştı bana, kediciğine bakıyordum arada uğrayıp.
bugün de gittik eşimle, mutfakta bir tıss sesi. ara tara ne olduğunu anlamadık önce. sonra farkettik ki, setüstü ocağa gaz getiren dökme demir boru var ya, dirsek şeklinde olan, işte o çatlamış ve doğalgaz sızıyor :bbo:
eşim hemen dışarıdan gaz girişini kesti ve arkadaşımı da arayıp haber verdik. ama gerçekten verilmiş sadakası varmış, çok ama çok ucuz atlattı. eğer tesadüfen bugün gitmemiş olsaydık bi felaket olabilirdi allah korusun.
bu olaydan alınacak ders ise; evinizden uzun süreli uzaklaşıyorsanız, gaz bağlantınızı kesmeden gitmeyin sakın. çok ama çok önemli. çok dikkat istiyor kızlar.
günaydınn tatlımmm...
günaydınnnnnnnlaaaar.....
Ay canım ne güzel Allah tamamına erdirsin.. Evet inşallah uğurlu gelecek bu aydan ben çok umutluyum güzel haberler alacağızzz hihoyyyt
Günaydın şekerlerrr
handancım benim bekar kardeşim var adetleri çok düzenli ama çok aşırı agrılı oluyor bende hayıta baktım adet agrısınıda gideriyor..kardeşime önerdim bugün aldı içmeye başladı ama ezmeden tohum halinde demleyip içiyor tadı kötü değil çok rahat içebilirsin bal katmana gerek bile yok diyor tatlımm..
günaydınnnnnnnlaaaar.....
günaydın şekerimmm..
günaydın şekerim :)
yaa iyi bari,ama biraz ezmek lazımmış canım galiba..
Birde bal çörekotu tarçın kürü varmış edacım acaba önce onu mu yapsak :uhm:
edoş burdamıydın cicim ismin görünmüyordu
tatlım ben bu klüpte okudum 2 arkadas ezmeden içmiş etkilide olmuş..bence ezmeye gerek yok sonucta 10 dk kendini salıyordur suyaa..
bence bal bayar bu havada ilk hayıtı yapalım eger olmazsa biraz sıcaklar dinince diğerini yaparız burası çok sıcak yaa bal isilik falan yapar allah korusun kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam canım,ama inşallah onu yapmaya gerek kalmaz da bu hayıtla işi bitiririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?