Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaa yok hayatta. ben öle alıngan bi insan değilimdir. rahat rahat şaka yapabilirsin. alınganları da hiç sevmem. emeyim du ben emziğimi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Benimde aklıma güzel bi fikir getirdin..eğer inşallah birgün hamile olduğumu öğrenirsem bende eşime ona benzer bişey alıcam bebek eşyası öyle sölicem.. bende düşünüyordum hep olursa nasıl sölerim diye :1: ayy yaa ne çok hayalimiz var..Allahım inşallah bu hayallerimizi boşa çıkarmaz hepimizin kucağına bebiş verir.. :Saruboceq:

Benimde aklıma güzel bi fikir getirdin..eğer inşallah birgün hamile olduğumu öğrenirsem bende eşime ona benzer bişey alıcam bebek eşyası öyle sölicem.. bende düşünüyordum hep olursa nasıl sölerim diye :1: ayy yaa ne çok hayalimiz var..Allahım inşallah bu hayallerimizi boşa çıkarmaz hepimizin kucağına bebiş verir.. :Saruboceq:

inş canım aminnnnnnnnn

ana 10 dk yoktum neler oldu kızzzz emzık memzık ne olayıı buuu
canım bak esın sımdıden hazırlık yapıyo sana destek oluyooo ne guzelll

ben bi tane bebek atleti aldım baskılı arkadaşım dedi uğur getirri al
duruyo hala bakalım inşş

benim bi arkadaşım eşine söleyeceği zaman odaya biraz irice oyuncak bebeklerden birini koymuş. koltuğa oturtmuş akşam. kucağına da bi kağıda "hoşgeldin babacım" yazmış. öle sölemiş. biri de akşam eşi gelince kapıda karşıladıktan sonra eline bebek patiği vermiş. ikisi de hoşuma gitti benim.

evt çok güzel süpriz olur..tabi erkeklerde böyle incelikden anlamaz adama emziği verince nie aldın buna seviniyon derse kaydirigubbakcemile3
o adamı ne yaparızkaydirigubbakcemile3

benim bi arkadaşım eşine söleyeceği zaman odaya biraz irice oyuncak bebeklerden birini koymuş. koltuğa oturtmuş akşam. kucağına da bi kağıda "hoşgeldin babacım" yazmış. öle sölemiş. biri de akşam eşi gelince kapıda karşıladıktan sonra eline bebek patiği vermiş. ikisi de hoşuma gitti benim.

ayy evet çok güzel yaaa..bide ben eşimin vereceği tepkiyi çok merak ediyorum..çünkü evlendiğimiz ilk günden beri bebek diyo :) benden daha hevesli..kaydirigubbakcemile3

ben yıllardır gördükçe alırım baya bebek kıyafetim oldu aslında. çoğunu orta renklerde aldım ki kız da olsa erkekte olsa giysin diye. diğerlerini de duruma göre hediye vericem.

evet ya cidden güzel bi fikir aminnnn canım en kısa zamanda inşallah

canım oyuncak olayına bayıldım bende mı yapsam kaydirigubbakcemile3delikafadulden esım heycandan yazık bayılmasın o benden cok heycanla beklıyo bebek haberınııı bı bebek haberını alsam senden neler yapacam bı gor dıyor ama 1 yıldır tık yokk bendee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evt çok güzel süpriz olur..tabi erkeklerde böyle incelikden anlamaz adama emziği verince nie aldın buna seviniyon derse kaydirigubbakcemile3
döveriz :oklava: anlamazlar valla odun lar :oklava:

annemde ilk evlendiğinde daha hamile kalmadan bana etek almış..hala duruyo kaydirigubbakcemile3 ne güzel hatıra olur işte :lepi:
ay ne güzell opuyorumnanaktan

İnşallah demez yoksa kurtulamaz dilimden ömür boyu yazık olur adama :lepi:

bu emzik işi hoşuma gitti benim yatak odamın en güzel yerine koyacam onu. hadi hepimiz öle yapalım. bi bebek eşyası koyup onunla motive olalım. ama gözümüzün hep göreceği bi yere.

Back
X