Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş. cnm kaydirigubbakcemile5 cnm sana bişey sorsam sen 1 denemeden hamiş kaldım dimi neler uyguladın cnm bilmiyorumkismile

inş. cnm kaydirigubbakcemile5 cnm sana bişey sorsam sen 1 denemeden hamiş kaldım dimi neler uyguladın cnm bilmiyorumkismile
ilk denemede evet. öyle çok özel bişey uygulamadım. ilişkiden sonra 15-20 dakika ayaklarımı kaldırıp bekledim. ılık suyla duş aldım. bazen sabahları da çalıştık. bu kadar.

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.

ilk denemede evet. öyle çok özel bişey uygulamadım. ilişkiden sonra 15-20 dakika ayaklarımı kaldırıp bekledim. ılık suyla duş aldım. bazen sabahları da çalıştık. bu kadar.

hemen tutunmuş bebişallhın izniyle kucağına allamayı rabbim nasip etsin sağlıklı bir şekilde aminnn opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

yarına kadar düşünmemeye çalış. bişeylerle oyalan. yarın ister önce kendin bi idrar testi yap ister direk git kan testi yap.

bilmiyorum vallaa canım yaa pek olumlu konuşmadılarya kötü sonuçla karşılaşmamak için 1 gün dahamı beklesem çünkü kan testinten sonra daha büyük yıkım olur:1no2::1no2:

makçacım senin gerçek isminini saklıyomusun cnm bide senin kaçıncı denemen cnm

makçacım senin gerçek isminini saklıyomusun cnm bide senin kaçıncı denemen cnm

ben 3 aylık evliyim canım hiç korunmadık ama en çok bu ay dikkat ettim yumurtlama dönemime fln özen gösterdm dur bakalım sonuç alamazsak hsg flnda çektirmedim daha hastalıgım bittikten sonra çektirmeyi düşünüyodum ama bekliyorum gelmedide dogru düzgün:bbo::bbo:

bilmiyorum vallaa canım yaa pek olumlu konuşmadılarya kötü sonuçla karşılaşmamak için 1 gün dahamı beklesem çünkü kan testinten sonra daha büyük yıkım olur:1no2::1no2:

cnm bak ben kendimden biliyorum 2 aydan beri senin gibi oluyorum cnm hatta en son regl olduğumda 1 ped değiştirdim hiç kırmızılık gelmedi hem açık pembe gerek duymadım doktora gitmeye ondan önceki ay gittiğimde havalardan dedi bu şikayet çok var dedi anladın mı cnm ve ben yine bir ümit var mı diye içimden geçiyodu geçen midem kötü olmuştu acile gittiğimizde doktor bthcg de istedi ve gebelik yok çıktı cnm yani normal havalardan bence ama içn rahat olsun idrar testi çıkmaz cnm bence kan yaptır ama bana kalırsa hiç ümitlenme cnm çok şikayet oluyomuş doktor normal dedi cnm olumunekankayizsmile

makca gelen az bir lekemiydi yoksa normal adet gibi baya uzun uzun geldi mi kıpkırmızı?

canım sen ant.neresindesin birbirimize yakınız aslında ne üzerine çalışıyosunuz turizm demişsin ama biraz açarmısın

makca gelen az bir lekemiydi yoksa normal adet gibi baya uzun uzun geldi mi kıpkırmızı?

yok hayatım gelmediii koyu renk geldi kırmızı gelmedi daha... minik mink lekeler var çok nadiren geliyo lavaboya gittiğimde neler oluyo ay anlamıyorum hüsrana uğramasam bariifisfisfisfisfisfis

yok hayatım gelmediii koyu renk geldi kırmızı gelmedi daha... minik mink lekeler var çok nadiren geliyo lavaboya gittiğimde neler oluyo ay anlamıyorum hüsrana uğramasam bariifisfisfisfisfisfis
inşallah uğramazsın. dur bakalım. hiç belirti var mı bu arada kasık ağrısı göğüslerde değişiklik falan?

canım sen ant.neresindesin birbirimize yakınız aslında ne üzerine çalışıyosunuz turizm demişsin ama biraz açarmısın
ben alanyadayım. eşimin dekorasyon üzerine dükkanı var. işlemeli aynalar konsollar tablolar çerçeveler falan satıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…