Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah uğramazsın. dur bakalım. hiç belirti var mı bu arada kasık ağrısı göğüslerde değişiklik falan?

evet kasıklarımda ağrı değilde acır gibi kıpırtı var ve çok uyuyoum kimbilir belkide o yönlü düşündüğümdendir dediğin gibi fazla ümitlenmesem iyi olucak yarın herşey çıkar açığa zatenbenneyaptımkibenneyaptımki

arkadaşlar biz dükkanı kapatıyoruz. öpüyorum sizleri yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.

bende çıkıyorum kübracım uyuyamazsam açarım gece kükte olsa içimde ümidim var yarın hast.gidicem kurtulayım bi an önce şu düşünceden hadi öpüyorum senizemuszemus

arkadaşlar biz dükkanı kapatıyoruz. öpüyorum sizleri yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.

hayırlı akşamlar tatlım dua etmeyi unutma bize ben her ezan okunduğunda sizlere dua ediyorum cnm güle güle dikkat et kendine bebişine opuyorumnanaktan :a015: :a015:

bende çıkıyorum kübracım uyuyamazsam açarım gece kükte olsa içimde ümidim var yarın hast.gidicem kurtulayım bi an önce şu düşünceden hadi öpüyorum senizemuszemus

tmm bitanem bende çıkarım birazdan kendine iyi bak cnm kafana takma daha çok güzel günlerimiz olcak bitanem bu ay olmazsa inş. bi dahaki ay böle düşün cnm hakkımızda herşeyin hayırlısı güle güle cnm :a015: :a015:

amin canım aminn:Saruboceq: hakkımızda hayırlısı gece olursan yine görüşürüz uyumazsam hadi öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

Canım benim bizde seni çok seviyoruz..
Herşeyin hayırlısı,demek henüz zamanı gelmemiş..
Doktora gitmende fayda var dediğin gibi,en azından için rahat eder.hsg reglinin 9.günü çekiliyor aklında olsun..Ona göre programlarsın kendini.Yaptırmadıysan hormon testlerini yaptırırsın,birde eşine sperm testi..
Sonuçlara göre de yola devam ederiz hep beraber..
Öpüyorum çok,kendine iyi bak.

hoş geldin handancımcım ben iyiyim kocişim gitti işe :gitme: :roflol: :roflol: sen nasılsın cnm bilmiyorumkismile

hoşbulduk canım,benimde kociş gitti işe,bende size bir bakayım dedim aslında çok işim var,yemek yaptım düdüklüde kaydirigubbakcemile3 mutfağı toplayacağım,duş alıp yatacağım..Sizi görmeden içim rahat etmedi..
edacım yok nerede acaba??

Minâ Urgan(yazar-filolog)

Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta.
Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok.
Hayat çok kısa...

iyi yapmışsın cnm edacık hiç görmedim ben bilmiyorumkismile iyidir inş.

Halil Cibran(ressam-şair-filolog)

Tanrım!
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,
Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl ver...

ooooo 1400.sayfaa olmuşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

süper cnm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…