inşallah uğramazsın. dur bakalım. hiç belirti var mı bu arada kasık ağrısı göğüslerde değişiklik falan?
ne güldün ki kıs?
arkadaşlar biz dükkanı kapatıyoruz. öpüyorum sizleri yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.
bende çıkıyorum kübracım uyuyamazsam açarım gece kükte olsa içimde ümidim var yarın hast.gidicem kurtulayım bi an önce şu düşünceden hadi öpüyorum senizemuszemus
sen hep burdamısn kubii
kızlar napıyosunuz bakalımmm?
herkese iyi akşamlar.
handancım beni müstakbel listesinden çıkart istersen, ben daha sonra sana yeni beklenmeyen adet tarihimi bildiririm yeniden.
beklemediğim regle bugün 1 hafta vardı, ben kan testi yaptırdım, ne yazık ki sonuç sıfır.
hemen aklımdaki doktoru arayıp yakın tarihte bir randevu alacağım, reglim geçtikten sonra hsg çektirmeyi artık şiddetle istiyorum.
şans mı şanssızlık mı bilemiyorum kızlar bu, ancak bu süreçte hayatımda, yakınımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.
çok seviyorum sizi.
bunu yazıp gidiyorum bugün, yarın görüşürüz.
gelişmelerden haberdar ederim, sevgiler.
hoş geldin handancımcım ben iyiyim kocişim gitti işe :gitme: :roflol: :roflol: sen nasılsın cnm bilmiyorumkismile
hoşbulduk canım,benimde kociş gitti işe,bende size bir bakayım dedim aslında çok işim var,yemek yaptım düdüklüde kaydirigubbakcemile3 mutfağı toplayacağım,duş alıp yatacağım..Sizi görmeden içim rahat etmedi..
edacım yok nerede acaba??
ooooo 1400.sayfaa olmuşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Halil Cibran(ressam-şair-filolog)
Tanrım!
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,
Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl ver...
iyi yapmışsın cnm edacık hiç görmedim ben bilmiyorumkismile iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?