Minâ Urgan(yazar-filolog)
Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta.
Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok.
Hayat çok kısa...
evet normalde burada olurdu,akşama doğru geldi kayboldu,elektrikleri kesilse şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı.Belkide eşi izinlidir evdedir..
ben eskiden çok takardım bebğim niye olmuyo diye ama şimdi öle değilim herşeyin bir zamanı var bence rabbim büyük böle düşünüyorum
listede isimlerin yanına acaba yaşımızıda eklesek mi??
heleki bu yazı okuyunca daha neşeleniyorum yerimseniben
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.
bilmem ki sen bilirsin cnm aslında kaçıncı denemiz olduğunu mesela topiğe gelenler görse mesela sen baya denemişsin bide hamiş kalırsan herkeze ümit olur sen bilirsin cnm içinden ne geliyosa onu yap bence kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
peki neden biliyormusun?
burası sayesinde...
bende eskiden çoooook takardım,hatta delirecek boyutta sürekli ağlıyordum ama artık öyle değilim,çünkü burada siz varsınız,benim yanımdasınız.
Burada tedavi oldum ben,öyle düşünüyorum..
eskiden deneme sayısı yazıyordu sonradan kaldırmaya karar verdik,moralimizi bozmasın diye.Her ay sanki ilk denememizmiş gibi moralli olalım diye.
bende öle düşünüyorum cnm hele ben nasıl ağlardım eşim çok üzülürdü ne kadar saçmalık yapmışım fisfisfis ama şimdi sizlerin sayesinde çok dua ediyorum size cnm allah en kısa zamanda bebeğini göbüşüne nasip eder handancım aminnnn
Amin canım,Allah hayırlısıyla seninde gönlüne göre versin,mesela sana benzeyen minik bir kız :)) pembiş bluzlarınızı giyer saçınızı iki yandan toplayıp dolaşırsınız inşallah. :Saruboceq:
amin cnm hayırlısı olsun ama tabiki en önemlisi sağlıklı olsun ama ben erkek isterim bebişimi sempatiksalakcinni tabiki hayırlısı inş. hepimiz cnm benim bebişlerimize kavuşuruz aminnn
koydum canım
çok güzelsin cnm allah sahibine bağışlasın opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım,hepimiz çok güzelmişiz valla kadınlar kulübünün en güzelleri bu topikte toplanmış kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?