ben babu ve makcayıda gördüm,onlarda çok güzeller bayanssulusmile
seni zaten görmüştüm ama bir daha görmüş oldum güzelliğinii opuyorumnanaktan
cnm benim o senin güzelliğin bana yansımış opuyorumnanaktan
sende belirtiler varmı inş. bebişin vardır cnm
:1hug: a.s.
ben çıkıyorum kübracım,işlerimi halledip yatsam iyi olur,sabahları zor uyanıyorum.
yarın görüşürüz canım,iyi geceler.
Allaha emanet ol,öpüyorum..
opuyorumnanaktan
vallahi biz bu ay 2 kere görüşebildik kaydirigubbakcemile3 malum şehir dışındaydı,bana sürpriz yaptığında çalıştık ama diyorumya yumurtlamadan önceydi o,yinede Allahın işi belli mi olur,ol dediyse olmuştur.
Ama özel bir belirtim yok,geçen sabah şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım daha önce hiç olmadığı kadar,yarım saat sürdü sonra geçti şimdi ara ara ağrıyor.Bakalım yarın öbür gün belli olur ama ben hazırlıklıyım yani bu ay olmamasına kendimi öyle hazırlamıştım zaten.
canikom bende seni düşündüm birden kayboldu bu kız ne oldu acaba,elektrik mi kesildi,uyudumu,evimi toparlıyor dedim bilemedim kaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlar.
handancım beni müstakbel listesinden çıkart istersen, ben daha sonra sana yeni beklenmeyen adet tarihimi bildiririm yeniden.
beklemediğim regle bugün 1 hafta vardı, ben kan testi yaptırdım, ne yazık ki sonuç sıfır.
hemen aklımdaki doktoru arayıp yakın tarihte bir randevu alacağım, reglim geçtikten sonra hsg çektirmeyi artık şiddetle istiyorum.
şans mı şanssızlık mı bilemiyorum kızlar bu, ancak bu süreçte hayatımda, yakınımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.
çok seviyorum sizi.
bunu yazıp gidiyorum bugün, yarın görüşürüz.
gelişmelerden haberdar ederim, sevgiler.
bende çıkıyorum kübracım uyuyamazsam açarım gece kükte olsa içimde ümidim var yarın hast.gidicem kurtulayım bi an önce şu düşünceden hadi öpüyorum senizemuszemus
hoşbulduk canım,benimde kociş gitti işe,bende size bir bakayım dedim aslında çok işim var,yemek yaptım düdüklüde kaydirigubbakcemile3 mutfağı toplayacağım,duş alıp yatacağım..Sizi görmeden içim rahat etmedi..
edacım yok nerede acaba??
Minâ Urgan(yazar-filolog)
Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta.
Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok.
Hayat çok kısa...
gğnaydın nnnn
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20 çalışma
29 temmuz 17. gün 36,30 çalışma
30 temmuz 18. gün 36,50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?