Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sende belirtiler varmı inş. bebişin vardır cnm

cnm benim o senin güzelliğin bana yansımış opuyorumnanaktan

:1hug: a.s.
ben çıkıyorum kübracım,işlerimi halledip yatsam iyi olur,sabahları zor uyanıyorum.
yarın görüşürüz canım,iyi geceler.
Allaha emanet ol,öpüyorum..
opuyorumnanaktan

sende belirtiler varmı inş. bebişin vardır cnm

vallahi biz bu ay 2 kere görüşebildik kaydirigubbakcemile3 malum şehir dışındaydı,bana sürpriz yaptığında çalıştık ama diyorumya yumurtlamadan önceydi o,yinede Allahın işi belli mi olur,ol dediyse olmuştur.
Ama özel bir belirtim yok,geçen sabah şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım daha önce hiç olmadığı kadar,yarım saat sürdü sonra geçti şimdi ara ara ağrıyor.Bakalım yarın öbür gün belli olur ama ben hazırlıklıyım yani bu ay olmamasına kendimi öyle hazırlamıştım zaten.

:1hug: a.s.
ben çıkıyorum kübracım,işlerimi halledip yatsam iyi olur,sabahları zor uyanıyorum.
yarın görüşürüz canım,iyi geceler.
Allaha emanet ol,öpüyorum..
opuyorumnanaktan

tamm tatlım anlıyorum seni cnm sende allaha emanet ol. hayırlı geceler bende opuyorumnanaktan :a015:

anlıyorum cnm seni inş. tutmuştur bebişin kaydirigubbakcemile5

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.

canikom bende seni düşündüm birden kayboldu bu kız ne oldu acaba,elektrik mi kesildi,uyudumu,evimi toparlıyor dedim bilemedim kaydirigubbakcemile3

yok canım siz konusurken ben sizi okuyordum..sonra çıkmak zorunda kaldım elimde olmadan..

canım benim üzme kendini bence de en iyisini yapıyorsun dr a görünüp gereken testleri yaptırarak daha iyi sonuçlar alabilirsin tatlımm..
bizde seni seviyoruz ve güzel haberlerini bekliyorum canımm..

bende çıkıyorum kübracım uyuyamazsam açarım gece kükte olsa içimde ümidim var yarın hast.gidicem kurtulayım bi an önce şu düşünceden hadi öpüyorum senizemuszemus

canım kanaman hiç kırmızıya dönmediyse yerleşme kanaması olabilir ben 1 gün gelip durduğunu biliyordum bence de kesin dr git tatlımm bu gibi durumlar gebelikte çok görülüyor..ümitlendim vallahii :)

tatlım ben dün gece hiç uyumamıstım sabahta sizle muhabbetteydim ama elektrik gidince öğleden sonra 4 gibi uyudum gece 1 de uyandım o yüzden yoktum..

Minâ Urgan(yazar-filolog)

Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta.
Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok.
Hayat çok kısa...

bencede bencedeee hihoyyythihoyyythihoyyyt

ben geldim kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu bilmiyorumkismile

gğnaydın nnnn

13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20 çalışma
29 temmuz 17. gün 36,30 çalışma
30 temmuz 18. gün 36,50

hoş geldin cnm nasılsın bilmiyorumkismile

kızlarr geldiğinizi görmedim...
günaydın herkeseee...
busecim ateş tablonu bekliyoruz her sabah..her ne kadar anlamasaktaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…