ii cnmcım sennn nasılsın
kızlarr geldiğinizi görmedim...
günaydın herkeseee...
busecim ateş tablonu bekliyoruz her sabah..her ne kadar anlamasaktaakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
bende iyiyim cnm allaha şükür de bi topikte hamiş var ve asitli içeceklerden uzak durun diyo ve sade soda için diyo saçma geldii :uhm: sen ne zamn regl olcan inş. olmassın belirtin var mı cnm
günaydın cnm busecanın tablosu bende anlamadım gitti hep çift rakam :sm_confused: ama inş. olmuştur bebiş kaydirigubbakcemile5 ikimizinde sositososito sositososito
her kesn deediğini boşver cnm cım yaa soda içilmez bence hamıleyken dr ne derse oo
benim 9 u ama 11 e sarkabilir bilemiyorum daha belirtim yok ama geçen haftadan beri midem bulantısı yemek kokusuna hassiyet vs. hala devam ediyo yemek yemiyorum strese bağlıyorum
günaydın cnm busecanın tablosu bende anlamadım gitti hep çift rakam :sm_confused: ama inş. olmuştur bebiş kaydirigubbakcemile5 ikimizinde sositososito sositososito
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
saol tatlım iyiyim bebişte iyi sen nasılsıngünaydın güzel anne bayanssulusmile opuyorumnanaktan nasıllar bugün bilmiyorumkismile
günaydın canımnedemek çift rakam kubicimm sevgicimm edacım günaydın yayınladım ateş tablomu kaydirigubbakcemile3
günaydın bacılar
canım kanaman hiç kırmızıya dönmediyse yerleşme kanaması olabilir ben 1 gün gelip durduğunu biliyordum bence de kesin dr git tatlımm bu gibi durumlar gebelikte çok görülüyor..ümitlendim vallahii :)
günaydınn tatlım hayırlı cumalarrr..
nedemek çift rakam kubicimm sevgicimm edacım günaydın yayınladım ateş tablomu kaydirigubbakcemile3
günaydın bacılar
saol tatlım iyiyim bebişte iyi sen nasılsın
günaydın canım
günaydın hemşo
evt cnm havalardan bende öle oldum 2 tane kocaman iğne yaptı doktor :1no2: ama geçti :roflol: :roflol: ağrım dinsin diye uyuyamıyodum ayy çok kötü bişeydi ya cnm anlıyorum seni inş. en kısa zamanda iyileşirsin cnm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
canım ben ateş tablosundan hiç anlamıyorum..umarım en kısa zamanda nasip eder..ben de bugün temizlenicem inş çalışmalar başlar artıkk..
günaydın tatlım hoşgeldinnn...
yok hayatım malesef bu saah geldiimafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?