Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın gı napıyonuz benim hiç tadım tuzum yok bu sabah gelen lekelerin kırmızılaştığını gördüm hiç iyi değilim:1no2::1no2::1no2:
inşş önümüzdeki aya inşş cnm üzülme olurmu adet yeni başlangıçbiliyosun yumurta oluşmaya başladııı şu an

ateş tablonsuz olmuyor tatlımm gözümüz arıyor artıkk opuyorumnanaktan

sağol bitanemm koydum görmedinmi
senin hatrına tekrarlıyorum kaydirigubbakcemile3
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20 çalışma
29 temmuz 17. gün 36,30 çalışma
30 temmuz 18. gün 36,50

görmez miyim tatlım inceledim bilee ama birde anlasaamm kaydirigubbakcemile3

o zaman stresten böyle oldu tatlım takma kafana bak bende adet oldum yeni bir aya ümitle başlayacaz artıkk..hem daha çok yeni evlisin zamanı geldiğinde olucak inş..

inşallah canım barut gibiydim sabah adama patladım tabi oda yazık sesini çıkarmadı şuan üzülüyorum ama aramıycam o arasın dimi:jeyyar::jeyyar:

inşallah canım barut gibiydim sabah adama patladım tabi oda yazık sesini çıkarmadı şuan üzülüyorum ama aramıycam o arasın dimi:jeyyar::jeyyar:

canım benim sakın üzülme bak senle bu ay yeni bir başlangıç yapıcaz belkide başarıcaz ne dersin :lepi:

ben çok iyiyim canım...sen ve tatlı bebişin nasılsınız bakalım??
evet canım bu akşam temizlenicem inş bu akşam kocişim yok ama yarın izinli hihoyyyt

bizde iyiyiz canım yarın doktora gideceğiz işte onun heyacanı var ilk kez göreceğim bebişimi yarın buluşma var yani bebişimle kaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz canım yarın doktora gideceğiz işte onun heyacanı var ilk kez göreceğim bebişimi yarın buluşma var yani bebişimle kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel ilk buluşmaa çok heyecanlı hihoyyyt
güzel sonuçlar bekliyoruz tatlım sendenn opuyorumnanaktan

canım benim sakın üzülme bak senle bu ay yeni bir başlangıç yapıcaz belkide başarıcaz ne dersin :lepi:

ay canım benim yaa tabi umudumuzu kaybetmiyoruz hiçbirzaman buda çok güzel. evet bu ay kesin başarıcaz Allah'kaydirigubbakcemile5ın izniyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…