günaydın kızlarrr
ben çok iyiyim üzülmek yok ama bak geliyor yoksaaklava: klava: klava:
bizde iyiyiz canım yarın doktora gideceğiz işte onun heyacanı var ilk kez göreceğim bebişimi yarın buluşma var yani bebişimle kaydirigubbakcemile3
ay canım benim yaa tabi umudumuzu kaybetmiyoruz hiçbirzaman buda çok güzel. evet bu ay kesin başarıcaz Allah'kaydirigubbakcemile5ın izniyleee
canın sağolsun üzülme yeni ay yeni umutlarla başlarsın daha yenisin zaten o yüzden çok takma kafana canım
günaydın kızlarrr
öyle yapmaya çalışıyorum canım birde kocişi üzmesem böyle durumlarda sabah ondan aldım hıncımı normal bi zaman olsa susmazdı ama olağan üstü hal olduğu için ses çıkarmadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yırttım dimii sositososito
ayy bakalım bu sefer ne olacakk kaydirigubbakcemile3
al bende okadar daha yeni evlisin yaaaaaaaaklava: klava: klava: klava: klava:
tamam tamam vurmayın bak ağlarım küçük emrah gibi vurmayııınnnmafoldumbenmafoldumben:kedi: kız kübra yokmu senin dünki düdüklü maceran gibi bişiy bacım anlatta güleleim biraz yahukaydirigubbakcemile3
hpericim senin durumun neee????
yazık adama arada gönlünü al barii kaydirigubbakcemile3
öyle yapmaya çalışıyorum canım birde kocişi üzmesem böyle durumlarda sabah ondan aldım hıncımı normal bi zaman olsa susmazdı ama olağan üstü hal olduğu için ses çıkarmadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınn canımmmmmmmmm a.s.
benim lekeler başladı bu sabah sonra kesildi sanırım geliyorr,ama sanki yarın sökülecek gibi canım..
kübrada macera çokk canım patlatır şimdi bir tane kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?