Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim lekeler başladı bu sabah sonra kesildi sanırım geliyorr,ama sanki yarın sökülecek gibi canım..

cnm benim sakın üzülme :1hug: biz ne güne duruyoruz bizde adet oluruz cnm birlikte kalırız hamiş kaydirigubbakcemile5 :lepi:

naber şekercim,nasılsın? Hayıt aldınmı ne zaman başlıyoruz?Acaba hastayken içsem birşey olur mu?ille bitmesini beklemek mi lazım

cnm bence incir kürünü den o daha mı güzel ne denedin mi hiç ben adet olursam hemen incir kürü sositososito sositososito

makça resmini koysana cnm merak ettim bi ben görmedim mafoldumben

canım benim hoşgeldin inşallah benim gibi olmazsın 2 gün bekleyipte sökülmezsin yani inşallah bu ay hiç gelmez hayırlısıyla inş. Ya Rabbim:Saruboceq:

Aman geliyorsa gelsin hemen hayıt içmeye başlayacağım işim gücüm var.Allahıma şükür haftasonuna denk geliyor evimde olacağım.İşteyken zor oluyor çünkü.Yarın sabahtan gelsin mümkünse şakır şakır..

tabi ki ümidimizi kaybetmiyoruz 2.denemem olacak bakalım bu ayy bizi neler bekliyor..
o yüzden sende şu negatifliği alt üstünde halay çekmeye başlaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aradım daha beter kavga ettik haydeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:

hayıt ne canımbenneyaptımkibenneyaptımki ne işe yarıyo o

cnm benim sakın üzülme :1hug: biz ne güne duruyoruz bizde adet oluruz cnm birlikte kalırız hamiş kaydirigubbakcemile5 :lepi:

yok bebişim hiç üzülmüyorum ki bu ay zaten kociş yoktu ya ben zaten kafamdan çıkartmıştım bu ayı çalışmadıkya nasıl olsun kaydirigubbakcemile3

cnm bence incir kürünü den o daha mı güzel ne denedin mi hiç ben adet olursam hemen incir kürü sositososito sositososito

ayy ben 2-3 ay önce gidip 1 kilo incir aldım küre başlayacağım diye 1 kere yaptım içtim ölüyordum.O ne tatlı birşeyyy şerbetten beter nefesimi kesmişti o derece.Hala evde duruyor o incirler hee bak aklıma geldi böceklenmesin akannehir

günaydın hoşgeldin canım

günaydın canım hoşbulduk nasılsın ?

aradım daha beter kavga ettik haydeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:

allah seni ne yapmasın azcık sussaydın bariiii akannehir :roflol: yeni evlisin nasıl oluyo yaa aklım almıyo :umursamaz:

öyle bi oluyoki vallaaa hadi halay çekiyoz durr:teytey::teytey::teytey::teytey:

iyi bariii haydeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Hayıt Tohumunun Kadınlar Üzerindeki Etkileri :

* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Alıntıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…