handancımmmm niye sesin çıkmıyor canımmm..
benim lekeler başladı bu sabah sonra kesildi sanırım geliyorr,ama sanki yarın sökülecek gibi canım..
naber şekercim,nasılsın? Hayıt aldınmı ne zaman başlıyoruz?Acaba hastayken içsem birşey olur mu?ille bitmesini beklemek mi lazım
günaydın kızlarrr
canım benim hoşgeldin inşallah benim gibi olmazsın 2 gün bekleyipte sökülmezsin yani inşallah bu ay hiç gelmez hayırlısıyla inş. Ya Rabbim:Saruboceq:
tabi ki ümidimizi kaybetmiyoruz 2.denemem olacak bakalım bu ayy bizi neler bekliyor..
o yüzden sende şu negatifliği alt üstünde halay çekmeye başlaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Aman geliyorsa gelsin hemen hayıt içmeye başlayacağım işim gücüm var.Allahıma şükür haftasonuna denk geliyor evimde olacağım.İşteyken zor oluyor çünkü.Yarın sabahtan gelsin mümkünse şakır şakır..
aradım daha beter kavga ettik haydeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:
cnm benim sakın üzülme :1hug: biz ne güne duruyoruz bizde adet oluruz cnm birlikte kalırız hamiş kaydirigubbakcemile5 :lepi:
cnm bence incir kürünü den o daha mı güzel ne denedin mi hiç ben adet olursam hemen incir kürü sositososito sositososito
günaydın hoşgeldin canım
allah seni ne yapmasın azcık sussaydın bariiii akannehir :roflol: yeni evlisin nasıl oluyo yaa aklım almıyo :umursamaz:
tamam koyuyorum
arayayım dimi ay canıııımmm:teselli: biz kadınlar ne fenayız yaa arıyoruma.s
bak şimdiiii niyeki
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
öyle bi oluyoki vallaaa hadi halay çekiyoz durr:teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?