Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

naber şekercim,nasılsın? Hayıt aldınmı ne zaman başlıyoruz?Acaba hastayken içsem birşey olur mu?ille bitmesini beklemek mi lazım

çok iyiyim canım benim sen nasılsın??tatlım ben bugün alıyorum hayıt tohumunu ama adet bitmesi gerekiyormus okuduguma göre..istersen araştıralım tekrar..

kızıımmm kız senden istemiş sen anlat bakemmmm kaydirigubbakcemile5 sositososito sositososito

iyi oku kübracım senden istiyor benim düdüklü maceram yok ki kaydirigubbakcemile3
ama düdüklü fobim var kullanamıyorum çeyizimdeki müzelik gibi duruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evt cnm çok güzelsin zemuszemus bu topikde bi ben mi kapalıyım akannehir :roflol: :roflol:

sende çok güzelsin canım hepimiz öyle bütün güzeller toplanmısız seni ilk gördüğümde yeni gelmiştim samimiyetimiz yoktuya yorum yapamadım ama kapalılığı Allah hepimize nasip etsin ben istiyorum şahsen ama yapamam diye cesaret edemiyorum kapanıp açılmak istemiyorum yanilmaz:lmaz:

adet olursam bende başlarımm duruuuun beni bekleyinn herkez adet olunca benimde olasım geliyo sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

iyi oku kübracım senden istiyor benim düdüklü maceram yok ki kaydirigubbakcemile3
ama düdüklü fobim var kullanamıyorum çeyizimdeki müzelik gibi duruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende daha kalmadıkii aklıma gelirse anlatırım senin başka maceran yokmu akannehir illa düdüklümü olması lazım klava: klava: klava: klava:

ayyy tam benlikmiş canım sağol yaa ev otlarla doldu vallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bunuda alıcaz napalım

hamile olunca hamile olası adet olunca adet olası geliyor bu bizim kızın

aynen yaaa benim içimde kötülük yokki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hamile olana arkadaşlık yapmak istiyom olmuyo bende adet olana yapım barii :çok üzgünüm: :roflol: :roflol: ya ben çok pozitifimmm sositososito sositososito

çok iyiyim canım benim sen nasılsın??tatlım ben bugün alıyorum hayıt tohumunu ama adet bitmesi gerekiyormus okuduguma göre..istersen araştıralım tekrar..

canımm iyiyim bende..
araştırıyorum bulamıyorum canım,sadece hamile olduğunuzu öğrenince bırakın diyor,e o zaman bu çok uzun süre kullanacağımız birşey değil.Regli bitince başlayacağız 10 gün falan içeceğiz,çünkü ya hamile kaldıysak zararlı olmasın

saol canım iyiyim sen nasılsın

bende iyiyim canım,aynı tas aynı hamam kaydirigubbakcemile3

adet olursam bende başlarımm duruuuun beni bekleyinn herkez adet olunca benimde olasım geliyo sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

ahaahaa psikopatmısın sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ne bileyim durumu düzelteyim diye aradım büsbütün berbat oldu hadi tempo kop kop:dance::dance:sositosositosositosositodelikafaduldendelikafadulden

allah allahh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlarr ben com fuga diye bir ilaç almıştım içinde hayıt ve bir çok adetle ilgili bitki var dı ben aldım 35 tl 15 günde bir çok geldi bide bi kadın doğumcuda dediki içine ne koydukları belli değil sakın içme ama üretilimezdiki o zaman dimibilmiyorumkismile

yok cnm bitkisel yerden aldıysan içinde korku olmasın cnm inş. iyi gelir bizde alırızz sositososito sositososito

bu insanlar herşeyi yapar canım belli mi olur,sadece güvenilir firmaların ürettiği destekleri kullanmak lazım..Doktorun içme dediyse vardır bir bildiği,Allah korusun birşeyleri düzeltmeye çalışırken başımıza daha büyük işler açmayalım.

bende daha kalmadıkii aklıma gelirse anlatırım senin başka maceran yokmu akannehir illa düdüklümü olması lazım klava: klava: klava: klava:

aklıma gelirse anlatırım canımm..
ama bu işler sana bakıyor cicim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…