aynen yaaa benim içimde kötülük yokki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hamile olana arkadaşlık yapmak istiyom olmuyo bende adet olana yapım barii :çok üzgünüm: :roflol: :roflol: ya ben çok pozitifimmm sositososito sositososito
sevgicim şiddetle sana katılıyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımm iyiyim bende..
araştırıyorum bulamıyorum canım,sadece hamile olduğunuzu öğrenince bırakın diyor,e o zaman bu çok uzun süre kullanacağımız birşey değil.Regli bitince başlayacağız 10 gün falan içeceğiz,çünkü ya hamile kaldıysak zararlı olmasın
yok tatlım hamileyken kullanılıyormus ben öyle okudumm...
yaa öyle oldu canım anşamadım siz olmasanız şimdi muslukları açmıştım ama gülüyorum şuan yaptığımasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ahaahaa psikopatmısın sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anammmm bunada iyilik yaramıyo akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kızım sen beni öldürücen gülmektenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben öğleden sonra hast.gidiyorum hsg için randevu anlamaya 9.gün çektirmen gerekiyo dedinizya
günaydın kızlar.nasılsınız? makca ne oldu geldi mi seninkiler?
günaydın kızlar.nasılsınız? makca ne oldu geldi mi seninkiler?
iyi beee bu ay hamile kalırımda kalırsın tek başına :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kıs o ne surat öyle. hiiiiç moralini bozma bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz. bu maçı alıcaz başka yolu yokhihoyyythihoyyythihoyyytgeldiler dün soruyodunya kırmızımı diye kırmızı kırmızı geldiler hemde
evet canım doktorum bana 9.gün çektirmemi söylemişti..
kızlar ben öğleden sonra hast.gidiyorum hsg için randevu anlamaya 9.gün çektirmen gerekiyo dedinizya
hoş bulduk edam. bugün saat 13:15 te bebişle randevumuz var umarım iyidireyvahedigeldismilegünaydın canımmm bebişin ve sen hoşgeldinizz...
Hayatta herşey senin istediğin gibi olmuyor
Bu yüzden nice aşklar mutlu sonla bitmiyor
Hayatta herşey senin istediğin gibi olmuyor
Bu yüzden nice aşklar flu gibi netleşmiyor
tralallalaaa tralallaaaa sositososito sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?