Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızım sen beni öldürücen gülmektenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevgicim şiddetle sana katılıyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anammmm bunada iyilik yaramıyo akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kızlar ben öğleden sonra hast.gidiyorum hsg için randevu anlamaya 9.gün çektirmen gerekiyo dedinizya

yaa öyle oldu canım anşamadım siz olmasanız şimdi muslukları açmıştım ama gülüyorum şuan yaptığımasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hayyy allahım düzelteyim derken batırdın desenee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahaahaa psikopatmısın sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi beee bu ay hamile kalırımda kalırsın tek başına :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Hayatta herşey senin istediğin gibi olmuyor
Bu yüzden nice aşklar mutlu sonla bitmiyor
Hayatta herşey senin istediğin gibi olmuyor
Bu yüzden nice aşklar flu gibi netleşmiyor

tralallalaaa tralallaaaa sositososito sositososito sositososito

anammmm bunada iyilik yaramıyo akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

dimiiiii :roflol::roflol::roflol:

geldiler dün soruyodunya kırmızımı diye kırmızı kırmızı geldiler hemde
kıs o ne surat öyle. hiiiiç moralini bozma bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz. bu maçı alıcaz başka yolu yokhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar ben öğleden sonra hast.gidiyorum hsg için randevu anlamaya 9.gün çektirmen gerekiyo dedinizya

bence erkenden acı çekiyosun değmez cnm bekle 6 geçsin bu kadar acele etme ben kendime 6 ay süre verdim bu ay 3 ayım adet olurusam 3 ayım daha kalcak :roflol: :roflol:

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…