:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bence erkenden acı çekiyosun değmez cnm bekle 6 geçsin bu kadar acele etme ben kendime 6 ay süre verdim bu ay 3 ayım adet olurusam 3 ayım daha kalcak :roflol: :roflol:
kız senin avatarı harbiden yiyesim geliyo ya ne tatlı bişi o öle ona baka baka benim bebiş bi çıkarmış onun aynısı:roflol:sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
kıs o ne surat öyle. hiiiiç moralini bozma bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz. bu maçı alıcaz başka yolu yokhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar.nasılsınız? makca ne oldu geldi mi seninkiler?
kıs o ne surat öyle. hiiiiç moralini bozma bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz. bu maçı alıcaz başka yolu yokhihoyyythihoyyythihoyyyt
canımm iyiyim bende..
araştırıyorum bulamıyorum canım,sadece hamile olduğunuzu öğrenince bırakın diyor,e o zaman bu çok uzun süre kullanacağımız birşey değil.Regli bitince başlayacağız 10 gün falan içeceğiz,çünkü ya hamile kaldıysak zararlı olmasın
yok tatlım hamileyken kullanılıyormus ben öyle okudumm...
akannehir akannehir heryerde farklı yaa
hoş bulduk edam. bugün saat 13:15 te bebişle randevumuz var umarım iyidireyvahedigeldismile
günaydın kızlar.nasılsınız? makca ne oldu geldi mi seninkiler?
ne oldu şimdi kızz dil çıkarıyorsun kaydirigubbakcemile3
günaydın hoşbuldum. nasılsın nasıl gidiyor yoğunluk var mı?Günaydın canım hoşgeldin
sendemi 3aylık evlisin canım yoksa korundunmu dün kızlar acımıyo fln dediler yeni makineler çıkmış özel hast.lrde yada muayenehanelerde yapıyolardır
kız senin avatarı harbiden yiyesim geliyo ya ne tatlı bişi o öle ona baka baka benim bebiş bi çıkarmış onun aynısı:roflol:
kız senin avatarı harbiden yiyesim geliyo ya ne tatlı bişi o öle ona baka baka benim bebiş bi çıkarmış onun aynısı:roflol:
ya kızlar bugün ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar iki dk bakmıyorum en az 3 sayfa ilerlemiş oluyor maşallah yani
günaydın cnm nasılsın şu edaya bişey deee mafoldumben Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?