Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bence erkenden acı çekiyosun değmez cnm bekle 6 geçsin bu kadar acele etme ben kendime 6 ay süre verdim bu ay 3 ayım adet olurusam 3 ayım daha kalcak :roflol: :roflol:

sendemi 3aylık evlisin canım yoksa korundunmu dün kızlar acımıyo fln dediler yeni makineler çıkmış özel hast.lrde yada muayenehanelerde yapıyolardır

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
kız senin avatarı harbiden yiyesim geliyo ya ne tatlı bişi o öle ona baka baka benim bebiş bi çıkarmış onun aynısı:roflol:

kıs o ne surat öyle. hiiiiç moralini bozma bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz. bu maçı alıcaz başka yolu yokhihoyyythihoyyythihoyyyt

evet sağolsunlar uğraşıyolar sabahtan beri beni neşelendirdiler iyiki varsınız yaa hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay sultanım bugün gene yok akşamda ben düğüne gidiyorum bi türlü kavuşamadık yaaaamafoldumben

sendemi 3aylık evlisin canım yoksa korundunmu dün kızlar acımıyo fln dediler yeni makineler çıkmış özel hast.lrde yada muayenehanelerde yapıyolardır

yok cnm ben 13 aylık evliyim ama dikkat etmiyodum ilişkiden sonra hep kalkıyodum 1 dkka bile durmuyodum şimdi dikkat ediyorum cnm bu 3 denemem oldu bakalım hayırlısı bana kalırsa acele etme cnm kaydirigubbakcemile5

kız senin avatarı harbiden yiyesim geliyo ya ne tatlı bişi o öle ona baka baka benim bebiş bi çıkarmış onun aynısı:roflol:

ay ömürsünüz siz yaa bişi dicem burda mülteciler çok fazla her sokakta karşına çıkıyolar biliyomusunuz zenciler hepsi kapkara yengemin annesi düğün aralığında gelmişti bana diyo kızım hamile kalırsan sakın dışarıya çıkma çocuğun bunlara benzemesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım çok şeker gerçektenn insanın yiyesi geliyor..bol bol bak benzesin çok tatlı vallaa sositososito

vaaaay sezen aksu geri dön çalıyor ne nostalji haaa lise yıllarıma gittim şimdi bi anaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…