Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın hoşbuldum. nasılsın nasıl gidiyor yoğunluk var mı?

öyle böyle geçiyor günler işte,çok uykum var gece abuk subuk rüyalar gördüm.
dedem ölmüş,babam ölmüş kalabalık,ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi sürekli ağlarken gördüm.. o yüzden uykumu alamadım herhalde yorgun uyandım..

evet sağolsunlar uğraşıyolar sabahtan beri beni neşelendirdiler iyiki varsınız yaa hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde seni seviyoruzzzzzzzzzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs ona bakarsan burası tam turizm merkezi ya japonlusu çinlisi afrikalısı hippisi zencisi arabı anaaaam çeşit çeşit insan geliyo akşama kadar dükkanakaydirigubbakcemile3

cnm dikkat et büyük konuşmasınlar başına gelir akannehir sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

allah hayır etsin. ömürleri uzamış öyle derler.

yok cnm ben 13 aylık evliyim ama dikkat etmiyodum ilişkiden sonra hep kalkıyodum 1 dkka bile durmuyodum şimdi dikkat ediyorum cnm bu 3 denemem oldu bakalım hayırlısı bana kalırsa acele etme cnm kaydirigubbakcemile5

bilmiyorum canım yaa ben 3 aydır hep yatıyorum en az yarım saat belimin altına yastık falan ama dediğin gibi en fazla bu ay dikkat ettim yumurtlama dönemime tutmadı. bi baktıralımda içim ragat etsin en azından. o zamn beklerim rahat rahat. eşim rahat biliyosun erkekler hep öyle ama biz kadınlar duramıyoruz işte:1rolleyes::1rolleyes:

selam kızlar

KUBI+, edammm+, impaladeniz, hperi+, darkangellove58+, makca

dün evde değildim, akşam vakti de başağrısı ile yattım ama şimdi iyiyim.
geçmişi okuyup geleceğim ama çok sayfa var, o yüzden aranıza ne zaman katılırım tam bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

keyifli sohbetler :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay biraz önce eşime dedim ki saçlarımı iki yandan bağladım ki bebiş beni görünce aaaa küçük bi kız gibi ne tatlı annem var desin. eşimde diyo ki bence dicek ki ne biçim anne yav bu manyak mıdır nedir kocaman kadın utanmadan saçını başını nasıl yapmış allahım ben nasıl bi aileye düştüm böyle diyecek:roflol::roflol::roflol:

canım rüya tersine yorulur genelde demek çok güleceğin şeylerle karşılaşacaksın mutlu olacaksın yanii..
bu arada benim kocişi hayıt tohumu almaya gönderdimm..

süper yaaa hepimiz ne kadr pozitifiz bugün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ömürleri uzamış canım birde ağlamak gülmektir derler hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…