günaydın hoşbuldum. nasılsın nasıl gidiyor yoğunluk var mı?
evet sağolsunlar uğraşıyolar sabahtan beri beni neşelendirdiler iyiki varsınız yaa hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıs ona bakarsan burası tam turizm merkezi ya japonlusu çinlisi afrikalısı hippisi zencisi arabı anaaaam çeşit çeşit insan geliyo akşama kadar dükkanakaydirigubbakcemile3ay ömürsünüz siz yaa bişi dicem burda mülteciler çok fazla her sokakta karşına çıkıyolar biliyomusunuz zenciler hepsi kapkara yengemin annesi düğün aralığında gelmişti bana diyo kızım hamile kalırsan sakın dışarıya çıkma çocuğun bunlara benzemesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ömürsünüz siz yaa bişi dicem burda mülteciler çok fazla her sokakta karşına çıkıyolar biliyomusunuz zenciler hepsi kapkara yengemin annesi düğün aralığında gelmişti bana diyo kızım hamile kalırsan sakın dışarıya çıkma çocuğun bunlara benzemesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akannehir akannehir heryerde farklı yaa
evet yaaa biz bugün dikkatlice araştıralım canımm..olmadı hamilelik şüphemiz oldugu an bırakırızz..
allah hayır etsin. ömürleri uzamış öyle derler.öyle böyle geçiyor günler işte,çok uykum var gece abuk subuk rüyalar gördüm.
dedem ölmüş,babam ölmüş kalabalık,ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi sürekli ağlarken gördüm.. o yüzden uykumu alamadım herhalde yorgun uyandım..
sana iyilik yaramıyo diyee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: şakkıdı
yok cnm ben 13 aylık evliyim ama dikkat etmiyodum ilişkiden sonra hep kalkıyodum 1 dkka bile durmuyodum şimdi dikkat ediyorum cnm bu 3 denemem oldu bakalım hayırlısı bana kalırsa acele etme cnm kaydirigubbakcemile5
ne oldu ki anlamadım ki benbilmiyorumkismile
ya kızlar bugün ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar iki dk bakmıyorum en az 3 sayfa ilerlemiş oluyor maşallah yani
ay ömürsünüz siz yaa bişi dicem burda mülteciler çok fazla her sokakta karşına çıkıyolar biliyomusunuz zenciler hepsi kapkara yengemin annesi düğün aralığında gelmişti bana diyo kızım hamile kalırsan sakın dışarıya çıkma çocuğun bunlara benzemesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs ona bakarsan burası tam turizm merkezi ya japonlusu çinlisi afrikalısı hippisi zencisi arabı anaaaam çeşit çeşit insan geliyo akşama kadar dükkanakaydirigubbakcemile3
öyle böyle geçiyor günler işte,çok uykum var gece abuk subuk rüyalar gördüm.
dedem ölmüş,babam ölmüş kalabalık,ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi sürekli ağlarken gördüm.. o yüzden uykumu alamadım herhalde yorgun uyandım..
ay biraz önce eşime dedim ki saçlarımı iki yandan bağladım ki bebiş beni görünce aaaa küçük bi kız gibi ne tatlı annem var desin. eşimde diyo ki bence dicek ki ne biçim anne yav bu manyak mıdır nedir kocaman kadın utanmadan saçını başını nasıl yapmış allahım ben nasıl bi aileye düştüm böyle diyecek:roflol::roflol::roflol:
oooo herkes burda.günaydınlar
öyle böyle geçiyor günler işte,çok uykum var gece abuk subuk rüyalar gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?