sendemi 3aylık evlisin canım yoksa korundunmu dün kızlar acımıyo fln dediler yeni makineler çıkmış özel hast.lrde yada muayenehanelerde yapıyolardır
selam kızlar
KUBI+, edammm+, impaladeniz, hperi+, darkangellove58+, makca
dün evde değildim, akşam vakti de başağrısı ile yattım ama şimdi iyiyim.
geçmişi okuyup geleceğim ama çok sayfa var, o yüzden aranıza ne zaman katılırım tam bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
keyifli sohbetler :)
oooo herkes burda.günaydınlar
selam kızlar
geçmişi okuyup geleceğim ama çok sayfa var, o yüzden aranıza ne zaman katılırım tam bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
oooo herkes burda.günaydınlar
ay biraz önce eşime dedim ki saçlarımı iki yandan bağladım ki bebiş beni görünce aaaa küçük bi kız gibi ne tatlı annem var desin. eşimde diyo ki bence dicek ki ne biçim anne yav bu manyak mıdır nedir kocaman kadın utanmadan saçını başını nasıl yapmış allahım ben nasıl bi aileye düştüm böyle diyecek:roflol::roflol::roflol:
selam kızlar
evt cnm özel has. olması iyi bişey ama boş boşluna dünyanın parası tmm hani çok denemiş olsan tmm yaptır ama sen bilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun olumunekankayizsmile
günaydın hoşgeldin canım
darkangellove58, edammm+, impaladeniz, makca, pretty9217, hperi+, KUBI+, minikkuzucum+
darkangellove58, edammm+, impaladeniz, makca, pretty9217, hperi+, KUBI+, minikkuzucum+
ay biraz önce eşime dedim ki saçlarımı iki yandan bağladım ki bebiş beni görünce aaaa küçük bi kız gibi ne tatlı annem var desin. eşimde diyo ki bence dicek ki ne biçim anne yav bu manyak mıdır nedir kocaman kadın utanmadan saçını başını nasıl yapmış allahım ben nasıl bi aileye düştüm böyle diyecek:roflol::roflol::roflol:
benim adetimden 5 gün önce adet ve gaz sancısı olmuştu. ya üşüttün ya bebiş varzemuszemuskızlar ya bişy soracam.2 gündür alt karnım ağrıyo.sizce neden?adet olmama 10 gün var daha
evet valla kociş uyandı ona bakayım dedim baktım uçuyor geriden cvp vererek geliyorumm kaydirigubbakcemile3
cnm böle düşünme bizde seninle aynı durumdayız ama ümitsizlik yapmıyoruz sen haırladığım kadarıyla yeni evlisin cnm olur pozitif ol cnm rabbim verceği zamnı bilir cnm bende senin gibi düşünüyodum hatta isyan ediyodum allah korusun cnm olur hiç acele etme bence opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kubicim, ben yeni sayılır mı bilmiyorum ama 2 yıllık evliyim ama bir fark olarak da 33 yaşındayım :)
ama nezaketin ve iyi niyetli yaklaşımın için çok teşekkür ederim.
ben seni daha çok öpüyorum bana kendimi iyi hisettirdiğin için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?