Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sendemi 3aylık evlisin canım yoksa korundunmu dün kızlar acımıyo fln dediler yeni makineler çıkmış özel hast.lrde yada muayenehanelerde yapıyolardır

evt cnm özel has. olması iyi bişey ama boş boşluna dünyanın parası tmm hani çok denemiş olsan tmm yaptır ama sen bilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun olumunekankayizsmile

Günaydın canım hoşgeldin,evet bence akşama doğru anca gelirsin,bekliyoruz olumunekankayizsmile

slmm canımm hoşgeldinnn...
geçmiş olsun tatlımm daha iyi olmana sevindimm...
hadi bekliyoruz senii...

:roflol::roflol::roflol:
yok canım dicek ne şirin güzel bir annem var..
ben de saçımı çok sık öyle örerim :roflol:

hoş geldin cnm nasılsın bilmiyorumkismile

evt cnm özel has. olması iyi bişey ama boş boşluna dünyanın parası tmm hani çok denemiş olsan tmm yaptır ama sen bilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun olumunekankayizsmile

sağol bebişim yaptrymda içim rahatlasın böyle bi sorunmu var diye düşünmektense daha iyi olur kaydirigubbakcemile5

darkangellove58, edammm+, impaladeniz, makca, pretty9217, hperi+, KUBI+, minikkuzucum+

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim ama benim başımdan bir dış gebelik geçti, hem de çok erken teşhisle olduğu için şanslıydım ve ilaç tedavisi ile sonlandırıldı. çok erken teşhisi de kendime ve merakıma borçluyum.
eğer 1 hafta, 10 gün geçsin diye bekleseydim iç kanama geçirebilirdim, ölebilirdim, herşey olabilirdi.
o yüzden günüm geçsin diye beklemeyi ben göze alamıyorum.

çok üzülmedim zaten, dış gebelik sonrası bekleme döneminden sonraki ilk denemeydi.

ben hastanede kaldığım dönemde doktorum tarafından tembihlenmiştim, gebelik düşündüğümde çok beklemeden bhcg ölçtürmem konusunda.

yani açıkçası sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor :))

şimdiden sonra istediğim il olarak bir rahim filmi çektirmek, sonrası allah kerim :)

teşekkür ederim ilgilendiğin için. uzun uzun yazdım ama işte beni bu noktaya da korkularım getirdi maalesef.

canım, herşey gönlümüze göre olsun inşallah.

QUOTE=pretty9217;14412407]canım ya keşke gününü bekleseydin.sıkma canını benim de kafam hep aynı konuda ama napalım zamanı gelince olck.[/QUOTE]

kubicim, ben yeni sayılır mı bilmiyorum ama 2 yıllık evliyim ama bir fark olarak da 33 yaşındayım :)
ama nezaketin ve iyi niyetli yaklaşımın için çok teşekkür ederim.

ben seni daha çok öpüyorum bana kendimi iyi hisettirdiğin için :))

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis iyi olmana sevindim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…