Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bizim üst katta bi abla var 34 te hamile kaldı şimdi 35 minicik bebişi var. allah tez zamanda sana da versin inşallah.

canım benim :)

eşimin testi de benim hormon teslerim de yapıldı bu işe karar verdiğimizde. yumurta takibim falan da yapıldı, açıkçası sorun yok.
dediğim gibi bir dış gebelik de yaşadım, yani gebe de kalabiliyorum doktorumun söylediğine göre :))
ama benim içime sinmeyen tek bişey var, o da dış gebelikten sonra ilacın etkisi geçsin diye bi 3 ay korunun demişlerdi, o 3 aylık korunmadan sonra normalde doktorlar hsg istiyorlar benim doktorum gerek yok, herşey normal deyip akışına bıraktı.
ben sırf bu yüzden doktoprumu değiştirip ilk iş bir hsg çektireceğim, sonrası allaha kalmış zaten :)

şimdi bir doktor buldum gibi bakalım, hayırlısı olsun diyelim :) reglimden önce arayıp bir görüşeyim, derdimi anlayatım diyorum.
hem senin söylediğin gibi 9. gün hsg çektirmek için uygunsa, doktorla önceden görüşmüş olduğum için kolaylık olur gibi.

iyi dikelerin için çoook teşekkür ederim, iyi ki varsınız siz!

kızlar siz burdayken kalkıp iş yapasımda gelmiyo yaa hazır bi çok toplanmışız bırakamıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişy soracam.2 gündür alt karnım ağrıyo.sizce neden?adet olmama 10 gün var daha

inş.bebiştir cnm benim de adetim 12 gün kaldı kardım öle bi şiştiki eşim doktora gidelim dedi gece uyuyamadım ama içtiğim mide ilacı şişiriyomuş çok ilğinç bilmiyorumkismile

edammm, makca, darkangellove58+, pretty9217, KUBI+, impaladeniz+, minikkuzucum+, hperi+, elfkaya

kızlar dün kafa dağıtayım diye mağazalara bakmaya çıktım.inanırmısınız.hamiş hamiş üstüne kadınlar gördüm.bide şekerlerdi bayıldım.sonra ben niye böyle olamıyrm dedim.tez zamanda olsa ne gzl olur

edacımm teşekkür ederim çok :)
sanılanın aksine çok üzgün değilim, ama birascık buruğum işte, o kadarcık da olsun di mi :))

ilk fırsatta yeni takibe aldığım doktordan randevu alıp görüşeceğim.

iyi ki varsınız, çok ama çok teşekkürler desteğinize :)

canım benim üzme kendini bence de en iyisini yapıyorsun dr a görünüp gereken testleri yaptırarak daha iyi sonuçlar alabilirsin tatlımm..
bizde seni seviyoruz ve güzel haberlerini bekliyorum canımm..

inş en kısa zamanda sana da nasip olurr canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…