bizim üst katta bi abla var 34 te hamile kaldı şimdi 35 minicik bebişi var. allah tez zamanda sana da versin inşallah.kubicim, ben yeni sayılır mı bilmiyorum ama 2 yıllık evliyim ama bir fark olarak da 33 yaşındayım :)
ama nezaketin ve iyi niyetli yaklaşımın için çok teşekkür ederim.
ben seni daha çok öpüyorum bana kendimi iyi hisettirdiğin için :))
sağol bebişim yaptrymda içim rahatlasın böyle bi sorunmu var diye düşünmektense daha iyi olur kaydirigubbakcemile5
Canım benim bizde seni çok seviyoruz..
Herşeyin hayırlısı,demek henüz zamanı gelmemiş..
Doktora gitmende fayda var dediğin gibi,en azından için rahat eder.hsg reglinin 9.günü çekiliyor aklında olsun..Ona göre programlarsın kendini.Yaptırmadıysan hormon testlerini yaptırırsın,birde eşine sperm testi..
Sonuçlara göre de yola devam ederiz hep beraber..
Öpüyorum çok,kendine iyi bak.
benim adetimden 5 gün önce adet ve gaz sancısı olmuştu. ya üşüttün ya bebiş varzemuszemus
benimde kociş uyuyo ne kdar ortak yönümüz var kaydirigubbakcemile5
kızlar ya bişy soracam.2 gündür alt karnım ağrıyo.sizce neden?adet olmama 10 gün var daha
ayyy ben bebişi alayım.üşütme kalsın
inş.bebiştir cnm benim de adetim 12 gün kaldı kardım öle bi şiştiki eşim doktora gidelim dedi gece uyuyamadım ama içtiğim mide ilacı şişiriyomuş çok ilğinç bilmiyorumkismile
dimi kaydirigubbakcemile3
benim kociş bugün göreve gidicek gece yok ama yarın sabah 7 de gelecek yarın evde hihoyyyt
ayyy ben bebişi alayım.üşütme kalsın
inşallah canım inşallah benimde 8 veya 9 gün önce başlamıştı ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi
o zaman sabah yakala eşini boş bırakma kaydirigubbakcemile3
canım benim üzme kendini bence de en iyisini yapıyorsun dr a görünüp gereken testleri yaptırarak daha iyi sonuçlar alabilirsin tatlımm..
bizde seni seviyoruz ve güzel haberlerini bekliyorum canımm..
ben bi anneme gidip geliyorum kızlar.
kızlar dün kafa dağıtayım diye mağazalara bakmaya çıktım.inanırmısınız.hamiş hamiş üstüne kadınlar gördüm.bide şekerlerdi bayıldım.sonra ben niye böyle olamıyrm dedim.tez zamanda olsa ne gzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?