Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah tez zamnda haberini alırız cnm evt burdada çok ist.nereye baksam üstüme üstüme geliyolar :roflol: :roflol: :roflol: ama üzülmüyorum rabbim onlara veriyosa kesin bizede veriir zamnı var demekki a.s

rica ederim canım benim her zaman yanındayızz..
evet görüş canım hem içinde rahatlar birazcıkk..
sende iyi ki varsın tatlımm opuyorumnanaktan

bacılar benimki aradı öğlen yemeğe eve geliyomuş pek sık gelmez öğleleri.konuşcak galiba benle:jeyyar::jeyyar: sonra birlikte çıkarız biraz gezdiririm seni dedi ne dersiniz artık yumuşak davranayım diyorum ama o anda olmuyo yaa üzmekte istemiyorum aslında çok seviyorum kıyamıyorum ama napym b dönemde böyleyim neyse hayıt tohumunuda deniycez o işe yarar inşallah:roflol:

canım bende hamile değilken öyleydi sanki herkes hamilede bi ben kalmışım gibi geliyordu çarşıda dolaşırken ama şimdi hiç gözüme çarpmıyorlar
dikkatini o yöne verince gözüne hep öyle gözüküyor yani inşallah sende en yakın zamanda hamiş olursun

hayıt tohumu sakinleştirir belki benisositosositosositososito

tatlım sen de çok güzel ve yumuşak davran..daha yeni evlisiniz ne gerek var bir tatsızlık olsunn..bu dönemi birlikte aşmaya çalışın güzelce..bak bizle hayıtada başlarsın güzel bebişinde gelir inş..kocişini üzme yazık adamaa..

şimdi geldim şekerim iş çoktu yineee.....nasılsınız bakalımmmm:dance:
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?

iyi davran tabi canım oda bebeğinizin olmasını istiyordur en az senin kadar ama olmayınca sana kızıyormu yok o yüzden sende daha kızma yemek yiyin ve birlikte çıkın dolaşın elele

kaydirigubbakcemile5 süper gelişme varr opuyorumnanaktan bencede iyi davran cnm kaydirigubbakcemile

edammm, KUBI+, darkangellove58+, babu+, minikkuzucum+, pretty9217, makca, peri_kizi34, hperi+, impaladeniz+

:içelim: :içelim: :içelim:

evet canım çok haklısın öyle yapıcam özürde diliycem ondanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…