kızlar dün kafa dağıtayım diye mağazalara bakmaya çıktım.inanırmısınız.hamiş hamiş üstüne kadınlar gördüm.bide şekerlerdi bayıldım.sonra ben niye böyle olamıyrm dedim.tez zamanda olsa ne gzl olur
edacımm teşekkür ederim çok :)
sanılanın aksine çok üzgün değilim, ama birascık buruğum işte, o kadarcık da olsun di mi :))
ilk fırsatta yeni takibe aldığım doktordan randevu alıp görüşeceğim.
iyi ki varsınız, çok ama çok teşekkürler desteğinize :)
babu neden gelmedi acaba ??
o zaman sabah yakala eşini boş bırakma kaydirigubbakcemile3
kızlar dün kafa dağıtayım diye mağazalara bakmaya çıktım.inanırmısınız.hamiş hamiş üstüne kadınlar gördüm.bide şekerlerdi bayıldım.sonra ben niye böyle olamıyrm dedim.tez zamanda olsa ne gzl olur
şimdi geldim şekerim iş çoktu yineee.....nasılsınız bakalımmmm:dance:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bacılar benimki aradı öğlen yemeğe eve geliyomuş pek sık gelmez öğleleri.konuşcak galiba benle:jeyyar::jeyyar: sonra birlikte çıkarız biraz gezdiririm seni dedi ne dersiniz artık yumuşak davranayım diyorum ama o anda olmuyo yaa üzmekte istemiyorum aslında çok seviyorum kıyamıyorum ama napym b dönemde böyleyim neyse hayıt tohumunuda deniycez o işe yarar inşallah:roflol:
şimdi geldim şekerim iş çoktu yineee.....nasılsınız bakalımmmm:dance:
bacılar benimki aradı öğlen yemeğe eve geliyomuş pek sık gelmez öğleleri.konuşcak galiba benle:jeyyar::jeyyar: sonra birlikte çıkarız biraz gezdiririm seni dedi ne dersiniz artık yumuşak davranayım diyorum ama o anda olmuyo yaa üzmekte istemiyorum aslında çok seviyorum kıyamıyorum ama napym b dönemde böyleyim neyse hayıt tohumunuda deniycez o işe yarar inşallah:roflol:
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?şimdi geldim şekerim iş çoktu yineee.....nasılsınız bakalımmmm:dance:
hayıt tohumu sakinleştirir belki benisositosositosositososito
tatlım sen de çok güzel ve yumuşak davran..daha yeni evlisiniz ne gerek var bir tatsızlık olsunn..bu dönemi birlikte aşmaya çalışın güzelce..bak bizle hayıtada başlarsın güzel bebişinde gelir inş..kocişini üzme yazık adamaa..
inş en kısa zamanda sana da nasip olurr canım :Saruboceq:
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?