evet canım çok haklısın öyle yapıcam özürde diliycem ondanopuyorumnanaktan
canım benim inşallh hepimize olur
tatlım sen de çok güzel ve yumuşak davran..daha yeni evlisiniz ne gerek var bir tatsızlık olsunn..bu dönemi birlikte aşmaya çalışın güzelce..bak bizle hayıtada başlarsın güzel bebişinde gelir inş..kocişini üzme yazık adamaa..
hoşgeldin tatlım ben de merak ettim seni opuyorumnanaktan
biz çok iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız??
canım benim :)
eşimin testi de benim hormon teslerim de yapıldı bu işe karar verdiğimizde. yumurta takibim falan da yapıldı, açıkçası sorun yok.
dediğim gibi bir dış gebelik de yaşadım, yani gebe de kalabiliyorum doktorumun söylediğine göre :))
ama benim içime sinmeyen tek bişey var, o da dış gebelikten sonra ilacın etkisi geçsin diye bi 3 ay korunun demişlerdi, o 3 aylık korunmadan sonra normalde doktorlar hsg istiyorlar benim doktorum gerek yok, herşey normal deyip akışına bıraktı.
ben sırf bu yüzden doktoprumu değiştirip ilk iş bir hsg çektireceğim, sonrası allaha kalmış zaten :)
şimdi bir doktor buldum gibi bakalım, hayırlısı olsun diyelim :) reglimden önce arayıp bir görüşeyim, derdimi anlayatım diyorum.
hem senin söylediğin gibi 9. gün hsg çektirmek için uygunsa, doktorla önceden görüşmüş olduğum için kolaylık olur gibi.
iyi dikelerin için çoook teşekkür ederim, iyi ki varsınız siz!
kızlar dün rüyamda sabaha kadar parfümcüleri dolaştım ve hepsini kokladım nerdeyse ama hiçbirini almadım şimdi yorumuna baktım Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir. Rüyada parfüm koklamak, hayatınızda hoş değişikliklerin gerçekleşeceği anlamına gelir diye yazıyor
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 ayy bende kocişimi özledim ilk defe tek uyuyo :çok üzgünüm:
ayy çok üzdüm gerçekten bi sürprizmi hazırlasam çarçabuk ben onu üzdüm o benim hakkımda neler düşünmüş:asigim::asigim:
biz de iyiyiz canımmmm...bi sıkıntımız yok cok sükür...haftasonu geldiii mutluyuzzzzhihoyyyt
kızlar dün rüyamda sabaha kadar parfümcüleri dolaştım ve hepsini kokladım nerdeyse ama hiçbirini almadım şimdi yorumuna baktım Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir. Rüyada parfüm koklamak, hayatınızda hoş değişikliklerin gerçekleşeceği anlamına gelir diye yazıyor
sevindim canım iyi olmanıza opuyorumnanaktan
ohh ne güzel bol bol dinlenirsiniz...
Günaydın canım hoşgeldin,evet bence akşama doğru anca gelirsin,bekliyoruz olumunekankayizsmile
slmm canımm hoşgeldinnn...
geçmiş olsun tatlımm daha iyi olmana sevindimm...
hadi bekliyoruz senii...
darkangellove58, edammm+, impaladeniz, makca, pretty9217, hperi+, KUBI+, minikkuzucum+
hoş geldin cnm nasılsın bilmiyorumkismile
eveet yarın yeni aşkını göreceksin hayırlısıylaaa....hihoyyyt
handancımm çok mu işin var canımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?