Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım çok haklısın öyle yapıcam özürde diliycem ondanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 ayy bende kocişimi özledim ilk defe tek uyuyo :çok üzgünüm:

ayy çok üzdüm gerçekten bi sürprizmi hazırlasam çarçabuk ben onu üzdüm o benim hakkımda neler düşünmüş:asigim::asigim:

kızlar dün rüyamda sabaha kadar parfümcüleri dolaştım ve hepsini kokladım nerdeyse ama hiçbirini almadım şimdi yorumuna baktım Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir. Rüyada parfüm koklamak, hayatınızda hoş değişikliklerin gerçekleşeceği anlamına gelir diye yazıyor

Canım sende iyiki varsın olumunekankayizsmile
evet hamile kalabiliyor olmak bile güzel..İnşallah ikinci hamileliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın canım,hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

eveet yarın yeni aşkını göreceksin hayırlısıylaaa....hihoyyyt

ayy çok üzdüm gerçekten bi sürprizmi hazırlasam çarçabuk ben onu üzdüm o benim hakkımda neler düşünmüş:asigim::asigim:

bak sen kavga ediyorsun eşin yemekten seni gezdirmekten bahsediyor..
bencede ufak bir süprizi haketti vereliniortak

babu+, makca, edammm+, peri_kizi34, minikkuzucum+, pretty9217+, darkangellove58+, hperi+

kızlar hepinizi çok seviyorum ayrılmak istemem sizden ama çok uyukum geldi :1shok: daha fazla dayanamıyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ne güzel daha hast. gitmedin dimi bebişin kalp atışlarını duyucaksınya çok güzel bi değişiklik , çok güzel bi duygu olsa gerek:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ne güzel hayatında hoş değişiklikler olacak demek ki..

Günaydın canım hoşgeldin,evet bence akşama doğru anca gelirsin,bekliyoruz olumunekankayizsmile

nazar değmesin aman diyim
ben nasıl olsa yetişirim.

slmm canımm hoşgeldinnn...
geçmiş olsun tatlımm daha iyi olmana sevindimm...
hadi bekliyoruz senii...

az kaldı edammm, 7-8 sayfa kadar sositososito

darkangellove58, edammm+, impaladeniz, makca, pretty9217, hperi+, KUBI+, minikkuzucum+

hoş geldin cnm nasılsın bilmiyorumkismile

iyiyim kubicim, canım çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…