Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bizde seni seviyoruz canım iyi uykular

hayırdır inşallah canım,hoş değişiklik gerçekleşti bile bencee :))

hadi iyi uykular canım,git kocişinin yanına kıvrıl

bizde seni seviyoruz canım
haydi uyusunda büyüsün kübra
en yakın zamanda hamile olsun kübra
eeee eeee eeee ee

ay kız evet değilmi bak hiç aklıma gelmemişti saol canım hatırlattığın için küçük aşkımı

ben hep hatırlatırım annesiii sen merak etmeee....zaten yarın gördükten sonra hiiiç unutamayacaksınnn...fasulye gbi minicik olcak bebiş...kalbi yerinden cıkıcakmıs gbi atıyo olacakkk inşallaaahhhhh...ve o sahne hep gözünün önünde olcakkkk bundan sonraa....hihoyyyt

hoşbulduukkkk ben de şimdi sana yazacaktım şeker işin cok herhalde kolay gelsin canımm....nasılsınn???

evet canım bugün biraz yoğun,ama öğleden sonra rahatlarım gibi..
iyiyim canım,işte akıl sağlığıma korumaya çalışıyorum...
yarın gelmeyeceğim için haftasonu moduna geçiş yapmak üzereyim hihoyyyt hihoyyyt

ay bende gerçek hayatta bakkıyosun zannettim azdaha oklava alıyodum elime klava: hamilelikde parfüm kısırlık yapıyo bebekde eyvahedigeldismile bide doktora görünmeden bol su iç bebiş daha net gözüküyo opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

kızlar ben hast.gidicemya hsg için randevu almaya bugün gittiğimde muayenede yaparmı doktor hastayımyabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım ilk kez görücem ya çok heyecanlıyım o yüzden.allah kucaklarımızada almayı nasip eder inşallah canım

evet evet evetttt haftasonu moduna gecelimmmmm...yasasınnnnnn:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…