Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay canım benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :dance:
amin inşallah canım
aaa gerçektenmi kız parfüm kullanmayayımmı?bol bol içiyorum zaten suyu canım
ahaahaa sevgicim alemsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
harika olmuş ninnin

kübraya en uygun ninni bu kaydirigubbakcemile3

hadi iyi uykular canım,git kocişinin yanına kıvrıl

sağol cnm izin çıktı opuyorumnanaktan kıvrılamıyomki atıyom bacağımı onun üstüne oda benim üstüme yoksa uyuyamam sempatiksalakcinni

amin inşallah canım

canım ben de parfüm konusunda tedirgin oluyorum içinde bi ton şey oluyo...ama normalde de içim rahat etmediği için sadece kıyafetlere sıkıyodum ben şimdi de öyle yapıorum...yine de zararı oluyo mudur acaba???

ayyyyyyy allah amanınnnnnnn :2: uykum kaçıyo ben kaçtımmmmmmm kaydirigubbakcemile3 :a015: :a015:

amin inşallah canım

canım ben bilmiyorum inann bazı testler için adet döneminde muayene olmak gerekiyo sanırım ama hangisi için hiç bi fikrim yokk:1no2:

durumumdan haberin var dimi babucum geldi benim adetim:1no2: ve hsg için gün almaya gidicem bugün

durumumdan haberin var dimi babucum geldi benim adetim:1no2: ve hsg için gün almaya gidicem bugün

hadi yaaaa canım gecmisi okuyamadım pek o yüzden görmemişimmm...ama olsun bak hepimiz pozitif düşünce pozitif sonuc felsefesi sayesinde hamile kaldık canımızı sıkmadık hiç bi şeye, yılmadıkkk...sen de hep iyi şeyler düşünn...bu ay olmadıysa sonraki ay olur canım inşallahhhh umudunu kaybetmeee.....hsg de iyi gelir canımm inşallahhhhhh...

inşallah canım:Saruboceq: bakalım hsg de halledeyimde içim rahat beklerim en azından yerimsenibenyerimseniben

şekerler benim kociş gelmek üzeredir yemek hazırlayaym sonrada hast.gidicem geldiğimde görüşürüz tekrar öpüldünüz kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…