amin inşallah canımay canım benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :dance:
aaa gerçektenmi kız parfüm kullanmayayımmı?bol bol içiyorum zaten suyu canımay bende gerçek hayatta bakkıyosun zannettim azdaha oklava alıyodum elimeklava: hamilelikde parfüm kısırlık yapıyo bebekde eyvahedigeldismile bide doktora görünmeden bol su iç bebiş daha net gözüküyo opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ahaahaa sevgicim alemsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
harika olmuş ninnin
hadi iyi uykular canım,git kocişinin yanına kıvrıl
nihayet aranızdayım ancak gözlerim yoruldu :))
ben kendime bi çay yapayım, var mı isteyen
nihayet aranızdayım ancak gözlerim yoruldu :))
ben kendime bi çay yapayım, var mı isteyen
amin inşallah canım
aaa gerçektenmi kız parfüm kullanmayayımmı?bol bol içiyorum zaten suyu canım
kübraya en uygun ninni bu kaydirigubbakcemile3
amin inşallah canım
teşekkür ederim canım
ben çayı çok severdim akşama kadarda bol bol içerdim ama şimdi 1 bardaktan fazla içemiyorum niyeyse o yüzden sana afiyet olsun canım
yaaa kızlar soruma cvp yokmuuuu hastayken muayene yapıyolarmı
amin inşallah canım
canım ben bilmiyorum inann bazı testler için adet döneminde muayene olmak gerekiyo sanırım ama hangisi için hiç bi fikrim yokk:1no2:
durumumdan haberin var dimi babucum geldi benim adetim:1no2: ve hsg için gün almaya gidicem bugün
pek dinlenemeyecegiz aslında gezme planımız var ama olsun arabada cok rahat uyurum ben onu da dinlenme sayabilirizzkaydirigubbakcemile3
yapılıyor canım ben ne zaman gitsem doktorum adetinin 3.günü gel muayene edelim dedi
hadi yaaaa canım gecmisi okuyamadım pek o yüzden görmemişimmm...ama olsun bak hepimiz pozitif düşünce pozitif sonuc felsefesi sayesinde hamile kaldık canımızı sıkmadık hiç bi şeye, yılmadıkkk...sen de hep iyi şeyler düşünn...bu ay olmadıysa sonraki ay olur canım inşallahhhh umudunu kaybetmeee.....hsg de iyi gelir canımm inşallahhhhhh...
evet edacım yaa laelaelaelaelae çıldırmak üzereyim
şekerler benim kociş gelmek üzeredir yemek hazırlayaym sonrada hast.gidicem geldiğimde görüşürüz tekrar öpüldünüz kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?