şekerler benim kociş gelmek üzeredir yemek hazırlayaym sonrada hast.gidicem geldiğimde görüşürüz tekrar öpüldünüz kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de çıldırmak üzereyim eşim 4 tane aktar gezmiş hayıtın mevsimi değilmiş burda bulamazmışızz..sanırım ist a gelince başlayacam handancımm..
slm kızlar nasılsınız
Ben 1 haftalık tatilin sonunda yine sizlerleyim kaç gündr giriyorum geçmişi okuyayyım diye ama bir türlü işten fırsat bulup yazamıyorum biri geliyo yanıma pat kapatıyorum sayfayı
Neyse nasılsınız hamişler adaylar herkes iyi mi?
Bu arada hayıtı ne için içiyosunuz kızlar neye iyi geliyo
Ben bu ay bal+tarçın+çörekotuna başlamayı düşünüyorum..
slm kızlar
allahım şu selalar yüzü suyu hürmetine kucağımızı evimizi bebeklerle şenlendirsin.
bugün çok ağlayasım var senağlama
gebe kadınları gördükce nakadar şanslılar diyorum içimden
bebeklere aklım gidio.benim nie yok ben kime naptım kimin ahını aldım diyorum:çok üzgünüm:
psikolojimi bu konu çok bozdu artık sağlıklı bi birey değilim.
isyan etmiyorum kesinlikle ama bilmiyorumm..senağlama
allah allah zaten kuru birşey ya burdaki bütün aktarlarda her ay her mevsim var hatta bütük marketlerde bile var
valla ist da kardeşim aldı 2 gündür kullanıyor..ben de şaşırdım mevsimi değil siirtte bulamazsınız demiş 4 aktarda..
slm kızlar nasılsınız
Ben 1 haftalık tatilin sonunda yine sizlerleyim kaç gündr giriyorum geçmişi okuyayyım diye ama bir türlü işten fırsat bulup yazamıyorum biri geliyo yanıma pat kapatıyorum sayfayı
Neyse nasılsınız hamişler adaylar herkes iyi mi?
Bu arada hayıtı ne için içiyosunuz kızlar neye iyi geliyo
Ben bu ay bal+tarçın+çörekotuna başlamayı düşünüyorum..
slm kızlar
allahım şu selalar yüzü suyu hürmetine kucağımızı evimizi bebeklerle şenlendirsin.
bugün çok ağlayasım var senağlama
gebe kadınları gördükce nakadar şanslılar diyorum içimden
bebeklere aklım gidio.benim nie yok ben kime naptım kimin ahını aldım diyorum:çok üzgünüm:
psikolojimi bu konu çok bozdu artık sağlıklı bi birey değilim.
isyan etmiyorum kesinlikle ama bilmiyorumm..senağlama
ilginç valla neyse artık istanbula gidince alırsın sende canım
ayy canım yaa birşey mi oldu bugün bu kadar hassassınn??
hoşgeldin canımmmm..
benim adetim 18 gün geçti hormonlarımı düzenlesin diye içicem canımm..
hormonları düzenlerek hamile kalmayı sağlıyormuş hperi başlayalım dedi bana ben de tamam dedim ama burda bulamadım..10 gün sonra ist a gelicem orda başlayacam mecburr..
nere gitsem bu konu bıktım artık...
toplum içine çıkmak istemiyorum artık.
nasıl kullanılıyo peki cnm adetin kaçıncı günü başlıyosun ?nasıl içiliyo çay gibi mi içiliyo cnm bende daha önce duydum ama hiç bilgim yok biraz bahseder misin ?
kızlar hepiniz nereye gittiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?