merhaba kızlar hayırlı cumalar... bu aşılamamda maalesef tutmadı ve artık tüp bebeğe geçiyorum.... bu ay ara verip kendimide vucudumuda dinlendireyim sonrada tüp bebek için start vermeye karar verdik.. Allah ım sizlere normal yollardan bebişinizi verir inşallah...
merhaba kızlar hayırlı cumalar... bu aşılamamda maalesef tutmadı ve artık tüp bebeğe geçiyorum.... bu ay ara verip kendimide vucudumuda dinlendireyim sonrada tüp bebek için start vermeye karar verdik.. Allah ım sizlere normal yollardan bebişinizi verir inşallah...
selam kızlarr..
selam kızlarr..
selam canım hoşgeldin
sabah öğle akşam bir fincana bir çay kaşığı hayıt tohumu atıyorsun üstüne sıcak su koyup üstünü kapatıp 10 dk bekletip içiyorsun tatlımm..
sağolun.... e aranızda hamiş çıkan oldumu.... bir iki test yapacak vardı... ne oldu onlar...
he evet basitmiş hayatım hayıt alıp başlayayım bende ne zaman başlamak gerek peki?Kaç gün içilecek.
slm kızlar nasılsınız
Ben 1 haftalık tatilin sonunda yine sizlerleyim kaç gündr giriyorum geçmişi okuyayyım diye ama bir türlü işten fırsat bulup yazamıyorum biri geliyo yanıma pat kapatıyorum sayfayı
Neyse nasılsınız hamişler adaylar herkes iyi mi?
Bu arada hayıtı ne için içiyosunuz kızlar neye iyi geliyo
Ben bu ay bal+tarçın+çörekotuna başlamayı düşünüyorum..
kızlar ben geldim nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?