ben sizi dinliyorum kızlar
edacım hayıt yokmuymuş yaa,acaba vakit kaybetmeden bal tarçın çörekotu mu denesek sen hayıtı alana kadar?Gerçi o da reglinin 2 ve 12.günleri arası içiliyor,senin bugün 6.günün mü? sende 6 gün içersin mesela elbet faydası olur.Bende hastalanınca başlarım.
valla bilmiyorum ki başlasak mı??
kızlar dışarı çıkıp geldim amanın en az 45 derece sıcak var tansiyonum düştü galiba ya
valla bilmiyorum ki başlasak mı??
amaanınnnn 45 mi:SSSSS canım dikkat et öğlen vakti cıkma dısarı zaten halsizlik var iyice yorgun düşürür seniii.....
başlayalım ne kaybederizkiii
ya da istiyorsan ben bugün alıp yollarım sana hayıt,yarın akşama doğru elinde olur kargo getiriyor zırt diye..
kızlar dışarı çıkıp geldim amanın en az 45 derece sıcak var tansiyonum düştü galiba ya
başla canımmm handanın dediği gbi ne kaybedersin ki....bi sürü faydası varmısssa.s
kız 10dk bi işim vardı o yüzden çıktım ama tövbeledim dahada çıkmam
kız 10dk bi işim vardı o yüzden çıktım ama tövbeledim dahada çıkmam
tşk ederim tatlım zahmet etme zaten 10 güne ist dayım o zaman başlarımm..
tamam o zaman bal-çörekotu-tarçına başlayalımm..
ayyy kızlar ilacımı içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum....CADIARZU içmişsem eger günde 4 tane folicasit hapı fazla gelir hiçbi şeyin fazlası iyi degildir kanımcakaydirigubbakcemile3 içmediysem günlük dozu biraz eksik almıs olcamm ama annelerimiz zamanında folic hapı mı vardı di mi ama kaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar ilacımı içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum....CADIARZU içmişsem eger günde 4 tane folicasit hapı fazla gelir hiçbi şeyin fazlası iyi degildir kanımcakaydirigubbakcemile3 içmediysem günlük dozu biraz eksik almıs olcamm ama annelerimiz zamanında folic hapı mı vardı di mi ama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?