Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam nalancım,nasılsın,bende kaç gündür görüyorum ismini,ama konuşamıyoruz demek ondanmış..

saol cnm iyiyim tatil bittti kardeşim nişanlandı güzeldi yani pek dinlenemedim ama yinede iyi geçti sayılır bişey anlamadım valla sen nasılsın neler yaptınız?

k.bakmayın kızlar biraz geçmişe bakim dedim hoşbuldumda pek bişi olmamış ben gittikten sonra yazmamışsınız pek. kocişle barıştık canım ama dr gitmedik konuştuk biraz bana diyo daha çok erken sen çok sorun yapıyosun tamam bende istiyorum dedi ama sen kafanı boşaltmazsan ne yapsak boş zaten dedi iş beyinde bitiyo fln baya konuştu benim kociş sever konuşmayı ... şimdilik bişy yaptırmıycz bi kaç ay daha beklycez ondan sonra yerimseniben Rabbim inşallah o zamana kadr verir hayırlısıyla bebeğimizi.. hepimizin inşallah kızlar.. şimdilik bekliycez rahatladım vallaa sizle konuşurken zaten biraz biraz vazgeçiyodum kocişle konuşunca hepten beklemeye karar verdima.sa.s

ay aynısını benim koca diyoo kafan rahat değil senn yüzünden sen kafanı boşalt vs. vs. çok sorun yapıyosun hepsi aynı erkeklerinnkaydirigubbakcemile3

ay aynısını benim koca diyoo kafan rahat değil senn yüzünden sen kafanı boşalt vs. vs. çok sorun yapıyosun hepsi aynı erkeklerinnkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama birazda haklılar pskolojyle çok alakası var benim çok tanıdığım var hiçbi sorun olmayıpta kafada bitiremediği için hamiş olamayan:1no2::1no2:

senin adına sevindim canım aferin kocişinede

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama birazda haklılar pskolojyle çok alakası var benim çok tanıdığım var hiçbi sorun olmayıpta kafada bitiremediği için hamiş olamayan:1no2::1no2:

ewt cnm bizde bilerek yapmıyoruzzkaydirigubbakcemile3

biz geldik doktordan. herşey yolunda. kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyodu çok tatlıydı çok duygulandım:ecrin_bebek:

handanda bi gelişme varmı kızlar hamileleik belirtileri varmı.. hastalandımı diye sormak istemiyorum:bbo:

biz geldik doktordan. herşey yolunda. kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyodu çok tatlıydı çok duygulandım:ecrin_bebek:

ohh oohhh ne güzel cnaımmm....kaç haftalık pekiii? fasulyeyi de görmüşsünüzdür sanırıma.s bu arada kalp atısını dinlemedik biz sadece gördük nasıl dinleniyo?

saol cnm iyiyim tatil bittti kardeşim nişanlandı güzeldi yani pek dinlenemedim ama yinede iyi geçti sayılır bişey anlamadım valla sen nasılsın neler yaptınız?

canım,Allah tamamına erdirsin inşallah,eh yorucu tabiiki kolay değil.bir yığın curcuna gelen giden.
Biz bildiğin gibiyiz,bir değişiklik yok iş güç kaydirigubbakcemile3

ya bu arada ben liste nerde diye sormuştum kimse bana cevap vermediÇok üzgünüm çoook

ohh oohhh ne güzel cnaımmm....kaç haftalık pekiii? fasulyeyi de görmüşsünüzdür sanırıma.s bu arada kalp atısını dinlemedik biz sadece gördük nasıl dinleniyo?
fasulye kadarmış işte. 2 cm. geçen gittiğimizde sadece kese vardı bu kez kendi de vardıkaydirigubbakcemile3 doktor dinlemek ister misin dedi evet dedim sesini açtı güm güm ses geldi güldüm bi an minicik şeyden öyle bi güçlü ses çıkıyodu ki. bide çok hızlı atıyodu heyecanlandı heral dedimkaydirigubbakcemile3

handancıımmm naptın hastalanmadın dimi daha hamiş belirtileri varmıeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…