k.bakmayın kızlar biraz geçmişe bakim dedim hoşbuldumda pek bişi olmamış ben gittikten sonra yazmamışsınız pek. kocişle barıştık canım ama dr gitmedik konuştuk biraz bana diyo daha çok erken sen çok sorun yapıyosun tamam bende istiyorum dedi ama sen kafanı boşaltmazsan ne yapsak boş zaten dedi iş beyinde bitiyo fln baya konuştu benim kociş sever konuşmayı ... şimdilik bişy yaptırmıycz bi kaç ay daha beklycez ondan sonra yerimseniben Rabbim inşallah o zamana kadr verir hayırlısıyla bebeğimizi.. hepimizin inşallah kızlar.. şimdilik bekliycez rahatladım vallaa sizle konuşurken zaten biraz biraz vazgeçiyodum kocişle konuşunca hepten beklemeye karar verdima.sa.s
bana zahmet olmaz yollarım ben,ama sen istemiyorsun her zamanki gibi cicim
alkisalkisalkis alkisalkisalkis hadi alalım başlayalım hemennn..
sen sıcaktan endişe ediyordun ama değil mi ağır gelmesin diyee,sanmıyorum zaten sabah uyanınca birde gece yatarken içiyorsun bence etkilemez..
edooşşş elektrünkmü gitti yinee kaydirigubbakcemile3
k.bakmayın kızlar biraz geçmişe bakim dedim hoşbuldumda pek bişi olmamış ben gittikten sonra yazmamışsınız pek. kocişle barıştık canım ama dr gitmedik konuştuk biraz bana diyo daha çok erken sen çok sorun yapıyosun tamam bende istiyorum dedi ama sen kafanı boşaltmazsan ne yapsak boş zaten dedi iş beyinde bitiyo fln baya konuştu benim kociş sever konuşmayı ... şimdilik bişy yaptırmıycz bi kaç ay daha beklycez ondan sonra yerimseniben Rabbim inşallah o zamana kadr verir hayırlısıyla bebeğimizi.. hepimizin inşallah kızlar.. şimdilik bekliycez rahatladım vallaa sizle konuşurken zaten biraz biraz vazgeçiyodum kocişle konuşunca hepten beklemeye karar verdima.sa.s
sağol canım ben bal çörek otu tarçın başladım bu sabah hayıt tohumunudamı içsem ikisi bi arada bişiy olmaz dimi bilgin varmıbilmiyorumkismile
biz geldik doktordan. herşey yolunda. kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyodu çok tatlıydı çok duygulandım:ecrin_bebek:
eşini tebrik ederim pek güzel,mantıklı konuşmuş..
Benimkide böyle konuşuyor ama 1 buçuk yıl sonrada acayip sinirine dokunuyor yani.. kaydirigubbakcemile3
yinede haklılar ne diyeyim
handanda bi gelişme varmı kızlar hamileleik belirtileri varmı.. hastalandımı diye sormak istemiyorum:bbo:
fasulye kadarmış işte. 2 cm. geçen gittiğimizde sadece kese vardı bu kez kendi de vardıkaydirigubbakcemile3 doktor dinlemek ister misin dedi evet dedim sesini açtı güm güm ses geldi güldüm bi an minicik şeyden öyle bi güçlü ses çıkıyodu ki. bide çok hızlı atıyodu heyecanlandı heral dedimkaydirigubbakcemile3
inşallah sende tadarsın o heyecanı hayırlısıyla insan o kadar garip oluyo ki, içinde bir insan bir kalp daha yaşadığını daha çok hissediyosun.ayyy darısı bana inşallah yarın canım eminimki bende çok duygulanırım
biz geldik doktordan. herşey yolunda. kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyodu çok tatlıydı çok duygulandım:ecrin_bebek:
canım iki kürü aynı anda önermiyor uzmanlar..bu kürü bitirip diğerine başlarsın canımm..
kızlar ben bide çakşır otu aldım kandolaşımını hızlandırıyomuş birde cinsel istek artırıyomuşaklinialirimsmileaklinialirimsmile ben bi tadına bakim nasıl sizede söylerim birazdan yapıcam
eşini tebrik ederim pek güzel,mantıklı konuşmuş..
Benimkide böyle konuşuyor ama 1 buçuk yıl sonrada acayip sinirine dokunuyor yani.. kaydirigubbakcemile3
yinede haklılar ne diyeyim
hmm tamm tatlım ben zaten bu sabah bal tarçın çörek otu başladım 12 gün yapıyoduk dimi diğer ayda ona başlarım o zamn
tamam onuda deneriz sen bir tadına baktaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?