Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eşini tebrik ederim pek güzel,mantıklı konuşmuş..
Benimkide böyle konuşuyor ama 1 buçuk yıl sonrada acayip sinirine dokunuyor yani.. kaydirigubbakcemile3
yinede haklılar ne diyeyim

evet canım burası gölgede 47 derece bugün, ben baldan endişe ediyordumm..ama birşey olmaz sanırım deneyelim görelimm...

kızlar ben bide çakşır otu aldım kandolaşımını hızlandırıyomuş birde cinsel istek artırıyomuşaklinialirimsmileaklinialirimsmile ben bi tadına bakim nasıl sizede söylerim birazdan yapıcam

en doğru kararı vermişsiniz canımm..

sağol canım ben bal çörek otu tarçın başladım bu sabah hayıt tohumunudamı içsem ikisi bi arada bişiy olmaz dimi bilgin varmıbilmiyorumkismile

canım iki kürü aynı anda önermiyor uzmanlar..bu kürü bitirip diğerine başlarsın canımm..

Benimkide böyle konuşuyor ama 1 buçuk yıl sonrada acayip sinirine dokunuyor yani.. kaydirigubbakcemile3

evet düşünsene benim bile bazen sinirime dokunuyo sizi çok iyi anlıyorum sen daha önce hamiş oldun galiba dimi canım kbi sabah 2.fln yamıstı yanlışmı hatırlıyorum

masallah canımmmmm

kızlar ben bide çakşır otu aldım kandolaşımını hızlandırıyomuş birde cinsel istek artırıyomuşaklinialirimsmileaklinialirimsmile ben bi tadına bakim nasıl sizede söylerim birazdan yapıcam

tamam onuda deneriz sen bir tadına baktaa kaydirigubbakcemile3

sizin kocişler ne güzel daha zamanı var diyor biz daha 1 kere denedik benim kociş bugün tutturdu dr a gidelim diye bizim niye çocugumuz olmuyor diyor..allahım görende hiç olmamış sanacak kaydirigubbakcemile3 bende dedim daha 1 kere denedik 6 ay yasaktı zaten dedim kürtajdan dolayı benim sabrım yok biran önce istiyorum diyor kaydirigubbakcemile3 hazır mı alsam ne yapsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hmm tamm tatlım ben zaten bu sabah bal tarçın çörek otu başladım 12 gün yapıyoduk dimi diğer ayda ona başlarım o zamn

bizde öyle yapıcaz canım bu ay çörek otu diğer ay hayıt tohumu..
o zaman bu sefer benim çörek otu almam lazım ama benim kociş göreve gidiyor bugün alamaz yarına kaldı artıkk..

kızlar denize girmenin bir zararı var mı sizce?? yaptıgım araştırmalar hiçbi zararı olmadığı yönünde. havuzda mikrop kapma imkanı oldugundan havuz pek tavsiye edilmiyor ama denizin bi sakıncası olmadığı gibi hamilelikte yapılabilecek en iyi sporun yüzme oldugu belirtiliyor...siz bu konuda bi şeyler duydunuz mu??

biz geldik doktordan. herşey yolunda. kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyodu çok tatlıydı çok duygulandım:ecrin_bebek:

ahh canım gözün aydın,darısı yarın sevginin başına inşallah.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…