kız hperıı ben heprıyı merak ettım nerelerdeyse dıyo catlıcam meraktan burda sen kızlarla cene calıyon bana burdayım merak etme demıyon ask olsunnklava:
kıııızzzzzz didim ya az evvel geri dön oku bakem... Boş yere dayak attın gene heee naniknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hperıı ben heprıyı merak ettım nerelerdeyse dıyo catlıcam meraktan burda sen kızlarla cene calıyon bana burdayım merak etme demıyon ask olsunnklava:
günaydın kızlarrr yine benn![]()
bende bi sorun bi problem mi var dedim. allah korusun:Saruboceq:serdarın son kasetinden bi şarkı canım sürekli onu dinliyorum değiştiriyorm ara ara kaydirigubbakcemile2
günaydın hoşgördüm saol opuyorumnanaktangünaydın canım h.g.
bende bi sorun bi problem mi var dedim. allah korusun:Saruboceq:
aşklar hep yalan yazınca. moralin bozuk sandımkaydirigubbakcemile3günaydın hoşgördüm saol opuyorumnanaktan
anlamadım kıss nasıl??:sm_confused:
kıııızzzzzz didim ya az evvel geri dön oku bakem... Boş yere dayak attın gene heee naniknanik
sende tv siz durmuyon he. müge anlı mı bu kezde?
e bende aynı şeyleri izliyom bu saatlerde başka izlenecek bişi olmuyo kikaydirigubbakcemile3diyene bak kaydirigubbakcemile3 nerden anlıyon kız ne izlediğimi dünde bildin olumunekankayizsmile
bu arada var ya o kadına hastayım. tek kelimeyle muhteşem bişey ya. allah esirgesin.e bende aynı şeyleri izliyom bu saatlerde başka izlenecek bişi olmuyo kikaydirigubbakcemile3
ben sabahtan beri soruyom kimse cevap vermiyo. benim anladığım kadarıyla pretty ve busecan var doğru mu?hamıs haberı alıcagmız kızlar=
busecan
nımet
pertyy
baska varmı kızlarr gunu gecıpte bekleyenler:uhm:
hamıs haberı alıcagmız kızlar=
busecan
nımet
pertyy
baska varmı kızlarr gunu gecıpte bekleyenler:uhm:
ha nimet var doğru.ben sabahtan beri soruyom kimse cevap vermiyo. benim anladığım kadarıyla pretty ve busecan var doğru mu?
du bakalım. bizimkine çok kız daha.o arada başkaları vardır heral.nerdeeee ama inşallah yakında denizi bekleyeceğiz gerçi denizle aynı gün hasta oluyoz da bakalımkaydirigubbakcemile5
ha nimet var doğru.
e bende aynı şeyleri izliyom bu saatlerde başka izlenecek bişi olmuyo kikaydirigubbakcemile3
du bakalım. bizimkine çok kız daha.o arada başkaları vardır heral.
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
Porkadal |08.07.2010| ?1.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi
[/table]
ben sabahtan beri soruyom kimse cevap vermiyo. benim anladığım kadarıyla pretty ve busecan var doğru mu?