ben size küstüm bişi soruyorum kimse cevap vermiyo bana:umursamaz:
ben size küstüm bişi soruyorum kimse cevap vermiyo bana:umursamaz:
handanda bi gelişme varmı kızlar hamileleik belirtileri varmı.. hastalandımı diye sormak istemiyorum:bbo:
sizin kocişler ne güzel daha zamanı var diyor biz daha 1 kere denedik benim kociş bugün tutturdu dr a gidelim diye bizim niye çocugumuz olmuyor diyor..allahım görende hiç olmamış sanacak kaydirigubbakcemile3 bende dedim daha 1 kere denedik 6 ay yasaktı zaten dedim kürtajdan dolayı benim sabrım yok biran önce istiyorum diyor kaydirigubbakcemile3 hazır mı alsam ne yapsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamm diyorumya ev otlarla doldu.. benimki diyo bazen otçu başı yine ne aldın diye
evet düşünsene benim bile bazen sinirime dokunuyo sizi çok iyi anlıyorum sen daha önce hamiş oldun galiba dimi canım kbi sabah 2.fln yamıstı yanlışmı hatırlıyorum
evet düşünsene benim bile bazen sinirime dokunuyo sizi çok iyi anlıyorum sen daha önce hamiş oldun galiba dimi canım kbi sabah 2.fln yamıstı yanlışmı hatırlıyorum
sorma benimde öyle valla..allah ol derse oluyor bunlarda vesile oluyor işte..bakalım hayırlısıyla çok bekletmez inş bebişlerimiz..
kızlar denize girmenin bir zararı var mı sizce?? yaptıgım araştırmalar hiçbi zararı olmadığı yönünde. havuzda mikrop kapma imkanı oldugundan havuz pek tavsiye edilmiyor ama denizin bi sakıncası olmadığı gibi hamilelikte yapılabilecek en iyi sporun yüzme oldugu belirtiliyor...siz bu konuda bi şeyler duydunuz mu??
sizin kocişler ne güzel daha zamanı var diyor biz daha 1 kere denedik benim kociş bugün tutturdu dr a gidelim diye bizim niye çocugumuz olmuyor diyor..allahım görende hiç olmamış sanacak kaydirigubbakcemile3 bende dedim daha 1 kere denedik 6 ay yasaktı zaten dedim kürtajdan dolayı benim sabrım yok biran önce istiyorum diyor kaydirigubbakcemile3 hazır mı alsam ne yapsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar denize girmenin bir zararı var mı sizce?? yaptıgım araştırmalar hiçbi zararı olmadığı yönünde. havuzda mikrop kapma imkanı oldugundan havuz pek tavsiye edilmiyor ama denizin bi sakıncası olmadığı gibi hamilelikte yapılabilecek en iyi sporun yüzme oldugu belirtiliyor...siz bu konuda bi şeyler duydunuz mu??
:roflol::roflol::roflol: kürtaj oldun olmuyomu ne diyo öylemi yaaa hiç gülcğm yoktu Allahta sizi güldürsün emi:roflol::roflol::roflol:
saol handancım valla sende olmasan bu kıslar hiç beni dinlemiyoalsanaalsanasmile
asıl sana :umursamaz: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?